SOMBRE – naslednik OMBRE kose

od admin

Dakle devojke, sve ste već čule za čuvenu ombre frizuru.

Ombre naime zahteva farbanje kose ali tako da krajevi budu svetliji od temena kose, a razlika između boja prilično intenzivna, sa oštrim prelazima.

Ovaj trend je prošle godine bio potpuni hit i među poznatim damama, pa nisu mogle da mu odole ni Rijana, Džesika Alba, Kim Kardašijan, Majli Sajrus i mnoge druge.

313

Ali, u poslednje vreme, ombre polako odlazi u istoriju jer ga zamenjuju novi trendovi posvetljivanja kose kao što je na primer sombre (soft ombre).

To je zapravo ombre sa dosta nežnijim prelazima između boja koji najlepše stoji stepenasto ošišanoj, talasastoj kosi. Cilj je da kosa dobije prirodno posvetljen izgled, baš kao kad se vratite sa mora. Ako je za vas ombre bio previše drastičan, a želite promenu frizure, evo savršenog rešenja.

Izdvojili smo za vas neke od najlepših stilova sombre kose i frizure, za koje smo gotovo sigurni da će vam se dopasti.
Ko zna, možda upravo neku od ovih fotografija ponesete sa sobom da pokažete frizeru.

 

 U narednim tekstovima imaćete priliku da se upoznate i sa najnovijim sličnim trendovima lepe kose, poput tehnike „balajaž“ (balayage) i „flambojaž“ (flamboyage). Pratite nas!

Tekst napisala: saradnica Jovana Kostić

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više