Dr Ivana Filipović Marković o podmlađivanju lica i tela

od admin

Doktorka Ivana Marković iz centra za lepotu Delta Estetica rođena je u Beogradu gde je i završila medicinski fakultet. Još na studijama otkriva svoj poziv i talenat ka neinvazivnim antiejdž procedurama. Ivana otkriva da je u svom poslu uspešna zato što se stalno usavršava i kaže kako sve novo u antiejdž medicini ne mora biti i najbolje, kao i da je oduševljena Mesosys kozmetikom sa peptidima.

Svima je dobro poznato da budno pratite svetske trendove u antiejdž medicini.
Da li spremate neke novitete za sledeću godinu?

Antiejdž medicina stalno napreduje, pa sam tako i ja odlučila da se usavršavam u tom ritmu. Mislim da je to jedini način da budete dobri u ovom poslu. A što se tiče noviteta, ima ih, ali ću ih u Delta Estetici primeniti blagovremeno. Vrlo pažljivo biram metode i tretmane, jer pouzdano znam da sve što je novo ne mora biti i najbolje.

10805797_740637726012836_2769944957457345126_n


Imate puno pacijenata iz inostranstva, naših ljudi koji su otišli odavde, ali i stranaca. Za koje tretmane i metode podmlađivanja su bili najviše zainteresovani ove godine?

Nema pravila. Svaki pacijent je priča za sebe. Najčešće su to tretmani mezonitima, koji zaista podmlađuju. Mogu se pohvaliti sigurno najvećim brojem pacijenata koje sam tretirala mezonitima, kao i time da sam prošla najzahtevnije obuke u svetu. Uz to, pacijenti su već naučili da koristim isključivo pouzdane i atestirane niti koje opravdavaju cenu.


 Koje biste nam tretmane vi preporučili?

-Do tridesete savetujem puno voća, povrća i osmeh, a posle ono što i sama praktikujem: nekoliko tretmana mezoterapije godišnje kako bi se izbegle sitne bore i starenje izazvano raznim faktorima, npr suncem.


Koju kozmetiku vi koristite u poslednje vreme, kako se negujete?

-Veliku pažnju mi je privukla Mesosys kozmetika sa peptidima. Već nekoliko meseci je koristim i moram priznati da se rezultati vide vrlo brzo.


Možete li nam reći nešto više o intralipoterapiji? Kakvo dejstvo ima ovaj tretman?

-Jedan od novijih tretmana u Delta Estetici je intralipoterapija, nehirurška metoda kojom se uspešno uklanja višak masnih naslaga sa stomaka, bokova, kolena, ali i sa podbratka, ruku, leđa, tj. višak kome vežbe i dijete ne mogu ništa. Toplo preporučujem svima koji imaju problem sa neželjenim viškom masnih naslaga.


Prezaposleni ste, a uvek dobro izgledate. U čemu je tajna vaše lepote?

-Puno radim, ali prosto moram da nađem vremena za sebe. Dešava se da dođem u ordinaciju pre pacijenata i sama sebi tretiram lice kako bih delovala svežije. Naravno, pre toga kod kuće ostavim probleme koje nosi svakodnevnica i stavim osmeh na lice, jer duboko verujem da je to magnet za dobar i uspešan dan.


Imate zavidnu karijeru. Da li to na vašu lepotu deluje kao stimulans: osećate li se i izgledate li bolje i lepše zahvaljujući tome?

-Da, naravno. Tvrdim vam da lepota dolazi iznutra. Ja se samo bavim finesama.


Tekst preuzet iz magazina Gloria.

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više