Kako izgleda savršena lepotica?

od admin

Muškarci i žene imaju različitu viziju o tome kako bi žena trebalo da izgleda, a britanski stručnjaci nedavno su sproveli istraživanje da bi otkrili savršenu ženu lepoticu.

Prema njihovim podacima, jači pol više voli plavuše, nežnih crta lica i punih usana, dok dame smatraju da najlepša među njima mora da bude crnka. U anketi su ispitanici odgovarali koji delovi na licu poznatih žena ih ostavljaju bez daha, a istraživanju su se priključili i mnogobrojni sajtovi, kao i proizvođači kozmetike i šminke, kako bi što više ljudi imalo priliku da se izjasni.

Posle 100 000 odgovora napravljen je portret žene savršene lepote. Interesantno je da se više od 60% ispitanika ženskog pola nije složilo sa činjenicom da bi tako trebalo da izgleda savršena žena.

savrsena zena za muskarce

Čak 63% muškaraca je glasalo za plavušu razbarušene kose kakvu ima Šakira, visokim čelom Dženifer Aniston, krupnim braon-zelenim očima Mile Kunis, bradom Megan Foks, nosom Mirande Ker i punim usnama Monike Beluči ili AnđelineŽene su izabrale sjajnu crnu kosu Fride Pinto, nos Blejk Lajvli, markantne obrve Kare Delevinj. I dame smatraju da bi lepotica trebalo da da ima senzualne usne, ali njihovom ukusu više odgovaraju usta Skarlet Johanson.

Največa razlika u mišljenjima je bila u vezi kose – jači pol očigledno obožava ženske kovrdže, a nežniji ne. Sa druge strane, čelo Dženifer Aniston je „pobedilo“ i osvojilo podjednake simpatije oba pola.

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više