Ultra Sun predstavlja italijansku kompaniju FarmaVita

od admin
FarmaVita

Ultra Sun je renomirana kompanija koja se već šesnaest godina uspešno bavi snadbevanjem kozmetičkih i frizerskih salona profesionalnom opremom poznatih svetskih brendova. Stalne promene, inovacije i potrebe potrošača svakodnevno pokreću naša nastojanja da nove trendove i znanja, vezana za iste, plasiramo na tržište.

Neskromno ističemo liderstvo u ovom poslu o čemu govori masa zadovoljnih korisnika koji su ujedno naša snaga i motivacija da se svakodnevno razvijamo.

U našem širokom asortimanu za negu lepote obuhvaćena je kompletna oprema i nameštaj za kozmetičke i frizerske salone. Posebno smo ponosni na brendove: Zoya, Acca Kappa, Gama Piu, Comair, Farma Vita, BCL, Nail Perfect, Ital wax…

Ono po čemu smo jedinstveni je velika ponuda solarijuma poznatih svetskih kuća: Mega Sun, Ergoline, Tecnosole, UWE, Speed Star. Ove velike brendove novih kao i polovnih solarijuma možete naći na jednom mestu. Kupovinom je obezbeđena obuka, garancija kao i servis.

Stručni tim Ultra Sun kompanije stoji Vam na raspolaganju za sve vrste obuka kao i nedoumica vezano za proizvode i njihovu upotrebu .

Naše predstavništvo je na Novom Beogradu,Gandijeva 99v
Radno vreme: 8:30h-20h
Subotom: 9-16h
Kontakt: 011/2284-463; 011/228-367; 063/457-818
Email: office@ultrasun.rs
maloprodaja@ultrasun.rs
solarijum@ultrasun.rs
Web: www.ultrasun.rs

Farma Vita je italijanska renomirana kompanija u svetu profesionalne kozmetike za kosu koja preko 40g. uspešno posluje na milanskom tržištu. Svojim visokim kvalitetom, stalnim tehnološkim inovacijama i usavršavanjem formula osvojili su veliki deo frizerskih prestonica. Trenutno uspešno posluju u preko 40 zemalja širom sveta. Sa zadovoljstvom možemo reći da smo ponosni kao zastupnici ovako velikog brenda.

Uspeh Farma Vite je u njenom zaokruženom industrijskom kompleksu sa vrhunskom tehnologijom i stručnjacima koji usavršavaju svaki proizvod, prateći trendove na tržištu. Proizvodnja obuhvata 6 posebnih linija proizvoda i to: 1.Farbe za kosu; 2. Nega kose; 3. Specijalni tretmani; 4.Linija za stilizovanje kose; 5. Linija za ondulaciju i kosu tretiranu keratinom; 5. Linija blanševa i hidrogena.

Ultrasun

Ono što bi smo posebno izdvojili jesu farbe za kosu koje definitivno pomeraju granice na tržištu i postavljaju novi trend. Ono što ih razlikuje od ostalih je regenerativno dejstvo. Šta to znači? Kao osnovni sastojak arganovo ulje regeneriše dlaku iz jezgra ( korteksa) puneći je antioksidantima, izjednačava vlagu i ne dopušta poroznost. Specijalna formula farbi bazira se na mikro-molekulima koji brže prodiru u dlaku, proteini kao transporteri prenose te molekule puneći dlaku i na taj način omogućeno je prekrivanje i najupornijih sedih. Ovakvim procesom dobija se regenerativno farbanje. Farbe su dostupne u dve mililitraže što je još jedna prednost. Posebno što izdvajamo jesu farbe bez amonijaka kao posebna linija za sve one koji iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga izbegavaju ovaj sastojak. Njihova prednost je, osim same strukture sadržaja, stopostotno prekrivanje sedih i velika paleta boja. Na našem tržištu pokazale su se kao izuzetan proizvod o čemu govori ogroman broj zadovoljnih potrošača.

Amethyst

Takođe, još jedan u nizu proizvoda koji vredi predstaviti jeste Amethyste Hydrate profesionalna linija za negu kose koja je došla u pravi čas. Danas ne možete da otvorite časopis a da ne pročitate nešto vezano za hidrataciju. Voda kao sastavni deo svake ćelije u našem organizmu čini i sastavni deo dlake. Prepoznajući problem Farma Vita je osmislila jedinstvenu hidro formulu na bazi luksuznog kašmira. Ova linija preparata osim vode sadrži u sebi protein kašmira koji zadržava vlagu, oporavlja, hrani i čini kosu sjajnom i zdravom. Takođe, glicerin i pantenol su tu da dodatno ojačaju i hidriraju dlaku. Hidro kolekcija se izuzetno pokazala kod veoma duge kose koja na krajevima izgleda savršeno zdravo i blistavo.

Ono što Farma Vitu čini posebnom, na šta smo veoma ponosni, jeste njeno stalno ulaganje u nove projekte čime ne prestaje da nas iznenađuje kao ni novim proizvodima koji zahvaljujući visokim standardima i kvalitetom brzo pronalaze put do svojih potrošača.

 

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više