Biodroga – borba protiv starenja kože

od admin
biodroga

BIODROGA proizvodi i tretmani su posebno razvijeni za potrebe kozmetičara sa fokusom na dermatologiji, za kozmetičke salone, dermatološke klinike, pre i posle
estetsko-plastičnih intervencija.

Biodroga MD vam nudi inovativnu, visoko naučnu negu kože zasnovanu na medicinskim dokazima iz najnovijih istraživanja o nezi kože direktno ciljane na uzroke raznih kožnih problema.

Ovi inzvanredni proizvodi su razvijeni uz podršku švajcarskog lekara dr. Werner Tschollar.

Dr. Tschollar pruža podršku u razvoju Biodroga MD od njegovog osnivanja, i pruža dragocene ideje Biodroga istrazivačkom timu za ovu novu liniju. On je specijalizovan za klinička istraživanja i farmakologiju. Dve od njegovih glavnih oblasti su istraživanje autoimunih bolesti i onkoligija.

On trenutno promovise peptide timusa koji su integrisani u Biodroga MD proizvodima. To čini biodrogu jednom od prvih kozmetičkih brendova koji nudi nove preparate sa veoma efikasnim kozmetičkim sastojcima.

Za borbu protiv starenja kože i sve njegove znake, Biodroga se između ostalog oslanja na dermatološku, kliničku i medicinsku dokazanu delotvornost peptida.
Peptidi mogu pozitivno uticati na funkcije tela. Njihova funkcija je u tome što izazivaju telo da nastavi svoje fiziološke funkcije, uključujući rast, vitalnost i obnavljanje ćelija kože.

Biodroga linija za negu kože se sastoji od medicinskih i naučno zasnovanih proizvoda, uključujuci “inteligentne” kreme kao rezultat Derma Membran Kompleksa, kao i proizvoda koji stimulišu rast kose.

Pored toga proizvodi sadrže biljne stimulanse sa efektom dugoročne nege kože, vitamine, kolagen, tripeptide, heksapeptide koji opuštaju crte lica, efikasna biljna ulja i ekstrakte, luksuznu hijaluronsku kiselinu, sve sastojke koji se aktivno bore sa problemima kose i kože.

Biodroga MD proizvodi su bez mirisa i sadrže samo prirodne esencije. Ne sadrže parabene i etarska ulja. Osim toga, teško da bilo koji proizvodi sadrže tradicionalne emulgatore.

BIODROGA INSTITUT

Kralja Petra I 30/2, 32000 Čačak, Srbija
T: +381 32 310 484, M: +381 63 739 88 66
E: formozeflori2@gmail.com
www.biodroga.rs

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više