Bolonja – sajam kozmetike Cosmoprof

od admin
cosmoprof

Sajam Cosmoprof u Bolonji jedan je od vodećih u kozmetičkoj industriji i već 45 godina predstavlja mesto okupljanja svih najbitnijih proizvođača i salona kozmetike, wellness i spa centara i uopšte industrije lepote.

Na ogromnom izložbenom prostoru sastaju se kupci, make up majstori, profesionalci u svetu kozmetike i wellnessa, potom predstavnici najprestižnijih brendova i to da bi učili o najnovijim tehnologijama i trendovima.

sajam

Od parfema i šminke do estetske kozmetike i spa usluga, pa do proizvoda za kosu i nokte do dermatoloških sredstava i prirodne kozmetike ovaj sajam nudi sve ono što jednom profesionalcu i kupcu potrebno.

Falcon


 

kule

Kule

Ko poseti sajam u Bolonji treba da prošeta ovim divnim gradićem u severnoj Italiji, prestonici bogate regije Emilia-Romanja. Nije čudo što se jedan od najvećih sajmova održava baš u Bolonji jer ona oduvek bila trgovački centar oko reke Po.


san stefano

San Stefano

Prvi trgovački put ovde su izgradili Rimljani još u 2. veku n.e. Simbol grada su tvrđave – kule kojih ima više od 200 po čitavom gradu. Sa umetničke tačke gledišta najzanimljivija građevina u Bolonji je možda kompleks crkava Santo Stefano koje datiraju od 11. do 13. veka.

Takođe, čuvena crkva San Domeniko se nalazi u Bolonji, a u njoj je sahranjen Sv. Dominik – osnivač čuvenog monaškog reda Dominikanaca.

Obeležja Bolonje su i veličanstvene palate i muzeji. Tokom Drugog svetskog rata Bolonja je pretrpela veliku štetu tokom bombardovanja, ali je pažljivom restauracijom većina ovih ožiljaka nestala.

O još jednom prelepom gradu u Italiji čitajte ovde

www.falcontours.rs

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više