Humanitarna inicijativa Kilometar kose na Svet lepote EXPO!

od admin

Na ovogodišnjem sajmu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja «Svet lepote Expo 2015» u Belexpocentru u Beogradu, 25. i 26. aprila, za štandom 36 naći će se i Kilometar kose.
Kilometar kose obezbeđuje besplatne perike od prirodne kose za decu koja, usled bolesti ili posledica medicinskog tretmana, pate od njenog gubitka. Na taj način, deci koja pate od gubitka kose, bio on privremen ili trajan, vraća se samopouzdanje i osećaj identiteta.
15 ili više centimetara svoje prirodne ili bojene kose, koja nije tretirana blanšem, niti seda, može donirati svako zainteresovan, a zauzvrat dobiti besplatno šišanje u nekom od skoro 150 partnerskih salona u gotovo 50 mesta širom Srbije.
Na ovogodišnjem Svetu lepote ćete moći da upoznate inicijatore Kilometra kose, informišete se o načinima na koje možete da doprinesete i upoznate neke od partnerskih frizera.
Ujedno, ukoliko čuvate staru pletenicu ili rep svoje kose, a želite da joj podarite novi život, možete svoju kosu donirati na samom sajmu – a «Svet lepote Expo 2015» je pripremio mala iznenađenja za sve koji to učine.
Više od inicijativi Kilometar kose možete videti na
https://www.facebook.com/KilometarKose
https://instagram.com/KilometarKose/
https://twitter.com/KilometarKose

http://www.svetlepote.rs/svet-lepote-expo/

 

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više