Recept za margarite od borovnica i manga

od admin

Odličan recept za lagana opuštajuća pića…

Planirate okupljanje prijatelja, a ne znate čime da ih poslužite? Niste fan jakih alkoholnih pića, a umetnošću pravljenja koktela nikada niste potpuno ovladali? Bez brige, u nastavku vas čekaju dva recepta za lagane margarite. Oba su voćna, lako se spremaju i pravo su osveženje u dolazećim, vrelim, mesecima. Jedino ćete morati da se opremite pojedinim sastojcima koje inače verovatno nemate u kući, kao što je sirup od agave, triple sec i slično, ali njih kada jednom kupite, imaćete ih dugo jer se koriste u malim količinama, dok ih možete miksovati pri spravljanju brojnih koktela.

alissasaylorphotography130411_job8-4-of-8

Margarita borovnica + menta

Od sastojaka, za jednu čašu, će vam biti potrebne 4 borovnice, 3 do 4 lista mente, sok od 1/2 isceđenog lajma i malo sirupa od agave. Sve stavite u šejker i promešajte kašikom prvo. Zatim šejker ispunite ledom do polovine i dodajte 1/4 čašice tekile i 2 čepa triple sec-a. Sada je na redu zanimljiv deo u kojem se pretavrate da ste barmen i šejkujete svoj koktel. Spremno piće naspite u čašu, preko već stavljenog leda i ukrasite po želji.

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više