Kako da budete lepotica sa plaže bez plaže

od admin

7 malih trikova da budete lepi i nakon mora.

Walt Witman je jednom rekao : “Za mene more je jedno neprekidno čudo, ribe koje plivaju, kamenje, pokreti talasa, brodovi sa putnicima. Koja sve to čuda postoje negde tamo? ”

Walt je rekao ono što smo svi nekad osetili. Postoji nešto što je neverovatno kada je u pitanju iskustvo na moru. Sunce, zvuk talasa koji udara u stene, miris mora i vetar u kosi.

Ono što je najbolje u svemu tome je efekat mora na našem telu. More čisti sinuse, našu kožu čini nežnom, a našoj kosi daje savršenu teksturu i volumen.

Medjutim, nakon savršenog perioda provedenog na moru,dodje vreme  za povratak u realnost i našim svakodnevnim obavezama.Pogledajte kako da zadržite taj „morski osećaj” i da se i dalje osećate kao lepotica sa plaže.

 

1. Piling 

Da bi zaštitili kozu i učinili da ostane svilenkasta i meka trebalo bi joj s vremena na vreme podariti  piling koji će je osloboditi mrtvih ćelija i pružiti joj neophodnu negu.

 

2. Krema za lice

Licu treba posvetiti najviše nege. Zato je dobro koristiti hidratantne kreme na bazi aloje koje će sprečiti loše efekte sunca i očuvati naše lice.

 

3. Mleko za telo

Sunce kožu čini suvom. Neophodno je korisiti hidratantno mleko koje će je nahraniti. Preporučujemo da koristite kremu sa blagim efektom samopotamnjivanja koja će učiniti da se na vašem telu duže zadrži divna, bronzana boja.

 

4. Ulje za telo

Da bi ste naglasili preplanulost, koristite ulje za telo sa šljokicama ili bronzer koji će vašoj koži dati očaravajući zlatni odsjaj.

 

5. Body  mist

Ako želite da se okreću za vama,koristite body mist za telo,koji će vašem telu dati božanstveni miris. Preporučujemo miris vanile.

 

6. Maska za kosu

Osim kože i naša kosa je ta na koju sunce ostavlja posledice. Kosa gubi sjaj, volumen i postaje suva. Zato joj moramo posvetiti jednaku pažnju. Osim svakodnevne nege, jednom nedeljno je dobro koristiti i masku za kosu koja će je vratiti u život i omogućiti joj bogatu teksturu i lepotu.

 

7. Balzam za usta

Na kraju, ali ne i najmanje važne su naše usne. Neophodno je negovati ih balzamom za usne da bi ostale senzualne i zavodljive.

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više