Šta oblik vašeg karmina govori o vama

od admin
Svaka devojka ima gomilu karmina. U tome smo sve iste. Medjutim, da li ste primetile razliku izmedju oblika vrhova karmina? Ispostavilo se da postoji povezanost izmedju vas i oblika vrha vašeg karmina. Pogledajte oblike vrhova karmina A, B i C i saznajte šta to govori o vama.
liptops

 

A. Dijagonalan vrh

Vi ste perfekcionista, bilo da se radi o najvažnijim stvarima u vašem životu, bilo da su u pitanju sitnice. Sve što radite morate da uradite baš kako treba, sve u vašem okruženju je tačno na svom mestu. Svoje privatne stvari tretirate kao da su poslednji primerci na svetu, zato i vaš karmin koji najviše koristite izgleda kao nov.

B. Ravan vrh

Tražite ravnotežu u svom životu, bukvalno i figurativno. Veovatno u slobodno vreme idete na jogu ili na drugi vid rekreacije te vrste. Uvek želite da se svaka situacija reši pravedno i da svaka strana ima pravo na reč. Vi ste prirodni vodja, zato što ste racionalni i pravedni.

C. Oštar dijagonalan vrh

Vi ste neko ko ima pomalo divlju stranu i ne postoji niko u vašem okruženju ko je kao vi. Imate tako specifičnu ličnost tako da se često vaši prijatelji u raznim situacijama pitaju kako bi ste vi nešto uradili da ste na njihovom mestu. Ovo je sjajna osobina takodje, zato što vas čini jedinstvenim i nezamenljivim.

 

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više