1. BELA HALJINA

Ko kaže da je bela haljina samo za leto? Možete je nositi i u hladnijim danima. Samo obucite kariranu košulju, kožnu jaknu i to uparite sa dobrim martinkama i spremne ste!

 

2. TEKSAS ŠORTS

Znamo da ga niste skidali tokom leta. Ali ga možete nositi i dalje! Kombinujte ga sa dugačkim, pletenim džemperom, kožnim mokasinama i širokim crnim šeširom. Kada temperature opadnu obucite tamne helanke ispod šortsa koje će vas utopliti.

 

 

3. MAKSI HALJINA

Vaša omiljena maksi haljina može postati vaš omiljeni jesenji komad. Obucite preko udoban  džemper na preklop i moderne čizme do članka, koje su must have ove sezone. Birajte upadljive modele poput onih sa printom ili nitnama.

4. PRSLUK BEZ RUKAVA

Ovaj prsluk ste mogli da kombinujte uz sve ovog leta. Tako da treba da se postarate da se nadje i u jesenjim outfitima. Prosto, umesto mini suknje obucite kožne pantalone i  klasičnu belju košulju. Da biste bili još više šik uparite sve to sa  dobrim kožnim čizmama.

.

 

5. SVETLE ISPRANE FARMERKE

Jesen nije rezervisana samo za tamne farmerke. Možete nositi i omiljene svetle farmerke tako što ćete ih kombinovati sa toplim bojama, kao što je ova military jakna. Kao dodatak možete staviti i kožni braon kaiš. Sve to začinite sa modernim čizmama do članka. Sigurno nećete biti neprimećeni!