INFINITE SHINE by O.P.I

od admin

Ona se trudi da se oblači po poslednjoj modi. Ona ima najnoviji model mobilnog telefona i savršeno se snalazi sa njim. U svim oblastima svog života ona očekuje rezultate, ukoliko troši svoje vreme i novac. Kada stigne do svojih noktiju, ona očekuje najbolje : prelepu boju, produženo trajanje i primećen sjaj. Zato smo rešili da joj izađemo u susret.

Stvorili smo raskoš, umetnost na noktima, sjaj koji u samo tri koraka donosi sreću i sa svojim raskošnim bojama, mami osmeh na njenom licu. Proizveli smo – OPI  INFINITE SHINE.

Bogata i dugotrajna boja gela u lak sistemu, jednostavnom za korišćenje, koja proizvodi visoku definisanost, nalik sjajnom ogledalu. Nije potrebno sušenje LED lampom niti uklanjanje natapanjem.

60 prelepih nijansi u karti boja koje jedino O.P.I može da napraviti u klasičnom, sofisticiranom krem – finišu.

INFINITE SHINE boje su jedinstvene između sebe i NE podudaraju se sa postojećim O.P.I bojama lakova za nokte.

Sistem u 3 koraka osigurava sjaj sa bazom koja prevenira mrljanje i ima pravu snagu prijanjanja, nijanse koje prati prava vlastita formula za dugotrajnu, bogatu boju, i visoko-sjajan završni premaz koji pravi dimenzionalan sjaj – svi oni zajedno stvaraju perfektne uslove za dugotrajne, visoko-sjajne, trendi boje laka za nokte.

 

 

www.opi.com

www.primax.rs

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više