9 znakova da je on onaj pravi

od admin

Čak i ako u vašoj vezi vladaju ljubav, strast i posvećenost, nije lako doneti odluku da li ste spremni za brak.

U tome vam mogu pomoći ovih devet signala koji, prema mišljenju stručnjaka i istraživanja, ukazuju da je on onaj pravi.

Saznajte i koji znakovi jasno pokazuju da ste zaljubljeni.

1. Problemima pristupa racionalno
Čak i kada se nađete pred problemom koji vam deluje nerešivo, on će mu pristupiti hladne glave, bez preuveličavanja i optuživanja i spreman da pronađe rešenje. To je znak da je on zrela osoba koja ume da prihvati tuđe, ali i svoje mane. Naravno, nije lako ostati pribran u svakoj situaciji koju život može da donese, i burne reakcije su ponekad opravdane. Međutim, ako je on u stanju da ih prihvati i da iz njih izvuče pouku, onda budite sigurni da je osoba sa kojom treba da provedete ostatak života.

2. Daje vam slobodu
Ne treba da se osećati krivom ako s vremena na vreme izađete sa drugaricama, posvetite se svom hobiju ili porodici. Štaviše, partner treba da vas podržava u tome. Stručnjaci kažu da je povremena kratka pauza od vašeg partnera i vašeg zajedničkog života i te kako zdrava za vezu i da je treba podsticati. Ako vam on dozvoljava da zadržite svoju samostalnost, znači da poštuje vašu ličnost i individualnost i da vas iskreno voli.

3. Spreman je da vas sasluša
Koliko god vremena da provodite zajedno i koliko god da je vaša veza duga, uvek je raspoložen da sazna nešto novo o vama, makar to bile i pomalo banalne, svakodnevne stvari. Bilo da se radi o vašim snovima, prošlosti ili budućnosti, vašim strastima i stavovima, na ovaj način on će pokazati koliko želi da vas razume i da produbi vaš odnos.

love2

4. Prihvata vaše prijatelje
Duga veza obično podrazumeva da ste stvorili i zajednički krug prijatelja, pa je veoma važno da i on podržava prijateljstva i odnose koje ste izgradili samostalno, i koji su vam važni. Ako uz sebe imate muškarca koji se slaže sa vašim prijateljicama i koji se ne oseća neprijatno pred vašim muškim prijateljima, onda je on onaj pravi.

5. Konflikte rešava razgovorom
Nemojte bežati od muškarca koji se ne plaši da postavi teška pitanja. Svađe i konflikti su sastavni deo svake veze, i ne moraju nužno da znače nešto loše. Ako on ne beži od rasprave, čak i kada biste vi najradije to učinili, to znači da je on uložio sebe u vašu vezu, da je posvećen i zreo, a sve to su osobine neophodne u dugoj vezi. Dobar je znak ako imate partnera koji će razgovarati o problemu, umesto da se udalji. Ovih pet rečenica treba da izbegavate u braku ili vezi.

6. Vernost mu je veoma važna
Ovo je možda veoma očigledno, ali ne škodi da ponovimo. Nedavna istraživanja pokazala je da ljudi koji su varali prethodnog partnera imaju 3,5 puta veće šanse da to urade ponovo svom drugom partneru. Naravno, to ne znači da neko nije materijal za brak ako je varao u prošlosti, ali stručnjaci savetuju da ozbiljno porazgovarate sa partnerom i njegovim pogledima na vernost.

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više