Ruska kozmetika kojoj se veruje

od admin

Kvalitetna kozmetika o čijim efektima ne morate da razmišljate dolazi iz Ruske Federacije.

Visoko obrazovanje i veliko iskustvo eminentnih ruskih stručnjaka kreiraju i proizvode kozmetičke preparate koji garantuju njihovu efikasnost, bezbednost i inovativnost već godinama unazad.

Ruska kozmetička kuća „MIRRA“ pojavila se na našem tržištu sa širokom paletom proizvoda koji ne sadrže hormone, sastojke životinjskog porekla, mineralna ulja, veštačke boje, GMO komponente i sintetički parafin.

Izdvajamo naše favorite:

MIRRA Anti-age kolekcija

Sadrži moćne molekule mladosti i garantovano postiže lifting efekat. Preparati vidno podmlađuju i regenerišu kožu, brišu bore i ostale znake starenja. Sredstva za anti-age tretmane i remodeliranje kože obnavljaju oštećenu ćelijsku strukturu, regenerišu kožu i dermalni matriks, uklanjaju znake biološkog i foto starenja.

MIRRA fotka 3

 

MIRRA Kolekcija za telo

 Efikasno uklanja celulit, savršeno neguje ruke, grudi, stopala i podmlađuje kožu celog tela.

 

MIRRA Dečija kolekcija

 Visoko kvalitetan dečiji program, koji ne iritira nežnu bebinu kožu i sluzokožu, savršeno neguje suvu kožu, pomaže kod ekcema i sprečava ojed.

 

MIRRA Medicinska kozmetika

Ovo su kozmetički preparati koje svako treba da ima u kući! U ponudi se mogu naći preparati koji pomažu kod povreda, ublažavaju bolove u zglobovima i mišićima i sprečavaju dalja oštećenja i bolesti kože.

 

MIRRA – Više od šminke!

Uz savršen izgled, ova šminka će vam pružiti i savršenu negu! Sadrži hijaluron i minerale, koji podmlađuju kožu i hidriraju je.

decor_mirra

 

 

MIRRA Linija za muškarce

Interesantno je da je ova linija za jači pol napravljena u saradnji s Pjerom Kardenom! Ovi preparati čine kožu glatkom, smiruju upalne procese, podmlađuju je i jačaju njen imunitet.

 

Mirra#6-2.3_6911.v4.merged

 

NE IZAZIVA ALERGIJE

Godine iskustva najbolji su dokaz da kozmetika MIRRA PROFESSIONAL ne izaziva alergije niti iritacije kože. Odgovara svim tipovima kože, koristi se za specijalnu negu i lečenje dermatoloških problema, uključujući i negu posle estetskih operacija.

Specijalne formule sa visokim koncentracijama aktivnih sastojaka efikasno nadoknađuju sve deficite u koži. Normalizuju lučenje masnoće, podstiču mikrocirkulaciju, uspostavljaju lipidnu barijeru, jačaju imunitet kože.

 

MIRRA PROFESSIONAL

Ruska kozmetička kuća „MIRRA“ u svojoj ponudi ima i liniju specijalizovanu za kozmetičke salone – MIRRA PROFESSIONAL. Širok spekat preparata može da podmiri potrebe i najzahtevnijih kozmetičkih stručnjaka. Visoko kvalitetni proizvodi koriste se za više od 15 tretmana, kao što su enzimski piling, glikolim, kombinovani hemijski piling, anti-age i antistres tretman, atraumatski piling i drugi. MIRRA PROFESSIONAL daje trenutne rezultate, očigledne već posle prvog tretmana. Ali na tome se ne zaustavlja! Posle serije tretmana, uz korišćenje adekvatne kozmetike za kućnu negu, koju smo vam preporučili u tekstu, MIRRA PROFESSIONAL procedure imaju produženo blagotvorno dejstvo na kožu.

 

mirra proffesional

 

MIRRA je osnovana 1996. godine. Poseduje kompletnu proizvodnju i sopstvene naučne laboratorije i predstavlja produžetak jednog od vodećih ruskih naučno-istraživačkih centara primenjene biologije.

Jedna je od retkih svetskih kozmetičkih kompanija nagrađena akademskom nagradom za razvoj i uvođenje savremenih visokih tehnologija u industriju.

Ruska kozmetička kompanija „MIRRA PROFFESIONAL“ razvija se na osnovama jedinstvenih tehnologija i jedinstvenih efikasnih sastojaka. Glavni proizvodni pogon nalazi se u jednoj od najčistijih ekoloških oblasti u gradu Obolensk.

MIRRA umivanje

 

SAJAM KOZMETIKE „DODIR PARIZA

Sa preparatima ruske kozmetičke kuće „MIRRA“ moći ćete da se upoznate na predstojećem 27. međunarodnom sajmu kozmetike „Dodir Pariza“, koji će se održati 9. i 10. aprila u Hali 2 Beogradskog sajma.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu na Sajam pozvani su u prostorije „MIRRA“ u Dobračinoj ulici broj 5, svakog radnog dana od 11h do 19h.

 

 

 

 

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više