Idealne šiške za svako lice

od admin

Ukoliko ste spremne da nešto promenite u svom izgledu šiške su prava stvar za vas! One nikada ne izlaze iz mode i čine da svaka od nas izgleda mladje. Evo nekoliko saveta kako da izaberete pravi model šiški koji odgovara vašem obliku lica.

 

1. Srcoliko lice

Ukoliko imate srcoliko lice za vas su idealne šiške poput ovih koje ima Naomi Campbell. Mekoća i dužina ovih šiški koje dolaze skoro do vaših očiju daće vam seksi izgled i ublažiće oštrinu vaše brade.

 

Naomi Campbell

 

2. Ovalno lice

Ukoliko imate ovalno lice poput Eve Longorie, pravi izbor za vas su šiške koje idu do obrva. Da biste postigli najbolji efekat isecite šiške tako da se obrve mogu videti kroz njih. Ovako ćete najbolje istaći vaše jagodice.

 

Eva Longoria

 

3. Okruglo lice

Ako vam je lice malo i okruglo poput lica Felicity Jones, kratke, oštre šiške će učiniti vaše lice dužim i posebno istaći vaše oči. Takodje ćete delovati razigrano i mladje nekoliko godina.

Felicity Jones

 

4. Kockasto lice

Ukoliko imate kockasto lice, za vas su najbolji izbor kratke šiške, kao i kod ovalnog lica. One će ublažiti vaše oštre crte i učiniti da vam lice izgleda duže. Posebno hrabre devojke će se odlučiti za dužinu šiški do polovine čela. Ove šiške su apsolutni hit!

 

Tatyana Ali

 

5. Malo čelo

Uprkos mišljenju da oni sa malim čelom ne treba da imaju šiške, vodeći frizeri nam savetuju suprotno. Kratke šiške na stranu će učiniti da vam čelo izgleda duže i uokviriće vaše lice.

 

Taraji P Henson

6. Veliko čelo

Oni sa velikim čelom poput Rihanne, pored dugačkih,  takodje mogu nositi i kratke šiške. Samo je neophodno da ispoštuju pravilo da u sredini šiške budu kraće, a da su duže na krajevima. Ovaj izgled će takodje učiniti da im čelo deluje manje i smanjiće dužinu lica.

Rihanna

 

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.