Koristite maslačak u borbi protiv kilograma

od admin

Suviše ste gojazni? Želite da postanete proporcionalni i vitki, ali vam obaveze ne dozvoljavaju da se aktivno bavite sportom? Napravite infuziju od maslačkovog lišća

Infuzija je ekstraktivni rastvor koji se dobija kada se bijlka popari. Postupak je sledeći: lišće ili trava od kojih želimo da dobijemo infuziju stavljaju se u praznu posudu. U drugu posudu stavi se da provri voda. Čim voda proključa, prelije se preko biljke, posuda se pokrije poklopcem i tako ostavi 10-15 minuta. Razlika između infuzije i čaja je ta što se u infuziju stavljaju sveže ubrani listovi.

 

infuzija od maslacka
Svakog dana popijte po jednu čašu ove tečnosti. Merite se na vagi svaka 3 dana.
Ako posle 10 dana niste zadovoljni postignutim rezultatom, povećajte dnevnu dozu. Obratite pažnju na sledeće: nemojte izazvati naglo smanjenje težine. To nije korisno ni za vaše zdravlje, a ni za lepotu. Nastojte da oslabite postepeno i sistematski sve dok ne dospete do na 1-2 kg ispod predviđene granice. Ako zatim nadoknadite ove kilograme i to u uslovima svakodnevnog programa gimnastičkih laganih vežbi, vaš ten će postati baršunast, a koža gipka.

Pored toga što ova tečnost reguliše težinu, ona povoljno utiče kod problema sa osteoporozom, artritisom i astmom, a velike količine vitamina D doprinose kako fizičkom, tako i mentalnom zdravlju.

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više