Šta privlači muškarce?

od admin

Verovali ili ne, muškarci stvarno vole biti zaljubljeni i ne samo to, kad vole, onda se tome predaju u potpunosti. Suprotno ustaljenom stereotipu kako je muškarcima samo jedna stvar na pameti, neosporne su činjenice da većina njih u početnim stadijumima savršene veze oseća leptiriće u stomaku.

Jedino je pitanje šta ih može natjerati da se zaljube i, još bolje, zbog čega u tom stanju “ludila“ ostaju? Šta muškarci uistinu traže u ženama? Uzmemo li u obzir da se više od 60 odsto muškaraca izjasnilo kako im je najvažnija stvar u vezi prijateljstvo, kao i to da su ukusi muškaraca podložni nepredvidivim promenama poput radnje “Zakona braće“, nabrojaćemo samo neke od stvari koje većina njih ceni kod “one prave“.

slika-623

Strast prema nečemu što nije on

Naravno da je predivno kada vas neko tetoši, obasipa komplimentima, poljupcima i pažnjom, ali između trenutnog zadovoljstva i privlačnosti koja traje celi život je prevelika razlika. Tako ćete od većine muškaraca kad-tad čuti kako su im najzanimljivije žene koje osim njih i njihove veze imaju i neke druge interese – posao, sport, umetnost…šta god da ju podiže. Zašto? Strast koju pokazuje za nešto što nju zanima samo zbog nje same pokazuje originalnu narav, nezavisnost kao i to da ima neki svoj unutrašnji pokretač koji će ju uvek terati dalje.

Žene kojima ne smeta „muško vreme“

Svaka veza koja želi opstati mora dobro uhodati koreografiju plesa zvanog “zajedničko vreme“. Jednom kada se veza pretvori u “ozbiljnu vezu“ prolazi period kada je većina slobodnog vremena provedena zajedno. Ali u jednom trenutku će nekome u vezi biti potrebno pronaći i vreme za prijatelje. Čak i kada je uz njih savršena žena, većina muškaraca žudi za prostorom u kojem će dio vremena provesti u nekoj sportskoj aktivnosti, kartanju ili jednostavno pivi s prijateljima. U skladu s tim muškarci vole, cene i zahvalni su ženama koje poštuju i trpe (bez prigovaranja) njegovim potrebama za nekoliko testosteronskih izlazaka. Verovatno je za njega predstavlja pravu vizuelnu ekstazu. Ali kada ona svakodnevno u svom stavu, harizmi, šarmu pokazuje da se može nositi sa svakim izazovom i da pred retko čime preza, definitivno je riječ o nečemu što konstantno drži muškarca zainteresovanim.

muskarac-zena-1382039878-17326

„Šepurenje“

Na kraju krajeva, vjerovatno ga je upravo to i privuklo prvi put kada ju je vidio. A njen hod od spavaće sobe do kupatila nakon prve zajedničke noći… I to ne samo kada je reč o seksualnom aspektu njihove veze. Gdje je opasnost? Iako može biti prokleto privlačno, u nekim situacijama može biti isto toliko odbojno, kao na primjer kada žena postane diktator u vezi, kada flertuje sa drugim muškarcima ili kada se pred cijelom porodicom posvađa s njegovom mamom. Dakle, traži se drskost, ali drskost sa stilom.

Dobar ukus

Nije toliko stvar u samom ukusu, ali muškarci jednostavno ponekad trebaju da ih neko nežno usmerava. Većina Freudovih sljedbenika bi tu rekla kako muškarci nikada ne prerastu potrebu da se neko brine za njih, ali ovo je čak i više od toga. Jer nema muškarca koji neće biti zahvalan svojoj partnerki ako ga je u stanju na vrijeme upozoriti kako u odijelu i kravati koje je spario jednostavno izgleda glupo, koja će mu pomoći da pronađe savršeno odelo za njega za svaku priliku i koja će mu pomoći da donese odluke bez da ga pri tome osuđuje ili bude gruba. Muškarci, naime, vole ostavljati utisak kako znaju što žele te da im pri tome ne treba pomoć, ali žena koja ih uspije pri tome neprimetno voditi gdje treba postaje dragocjeni životni saputnik…

 

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više