Nekoliko saveta kako da podmladite lice

od admin
  • Umivajte se bar dva puta u toku dana i to hladnom vodom, jer topla voda širi pore pa koža lica brže stari. Umvanje lica, bar na početku, zapravo treba da bude pljuskanje. U oba dlana sipajte maksimalnu količinu vode, i tako zapljuskujte lice dok ne osetite da vam koža bridi. To je znak da je proradila cirkulacija.

  • Krema za lice treba bude stavljena tek 10-15 minuta posle umivanja jer sloj kerme na vlažnoj koži narušava termoregulaciju.
  • Dok brišete kožu na licu, brišite je prvo polako, pa sve brže i brže. Frotirni peškir neka vam posluži kao masažer, trljajte lice kružnim pokretima, kako biste dodatno podstakli cirkulaciju.
  • Kockice leda prijaće vašem licu posle umivanja. Trljajte lice ledom svega nekoliko minuta posle umivanja, tako ćete povratiti tonus kože.

  • Hladnoća na licu može da prija iz još jednog razloga – skida otok ispod očiju. Ako se ujutro probudite sa otokom ispod očiju, ne brinite. U zamrzivanč stavite dve metalne kapićice i izvadite ih posle 10 minuta. Stavite ih na otoke i držite nekoliko minuta. Videćete koliko malo vremena je potrebno da otok splasne.

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više