“RENEW LIFT” – UČINITE SVOJE TELO PERFEKTNIM

od admin

RENEW LIFT – KONTURISANJE I OBLIKOVANJE TELA, ANTICELULIT, VITKA, ZATEGNUTA I GLATKA KOŽA.

 

Žene, kao i muškarci stalno govore o tvrdokornim i masnim jastučićima, koje ne mogu da otklone ni sportom ni dijetom. Menjaju se ponašanja u ishrani, bave se sportom sve više i mršave u mnogim telesnim regijama.  Nažalost, tada tvrdokorni masni jastučići i opuštena koža postaju još više vidljivi. Šta uraditi?

RENEW LIFT ima višestruko dejstvo.

Ultrazvučni laser ciljano i na određenoj dubini topi masne naslage. Bez narušavanja integriteta kože. Bez vremena oporavka.

Određena dubina topljenja pospešuje prirodnu razmenu masnih ćelija. Kolagena vlakna se, takoreći, kao nusproizvod skraćuju i stimuliše se stvaranje novog kolagena. Osim što smo dobili korekciju i smanjenje obima na ciljanim zonama, koža postaje zategnuta, glatka i sjajnija.

Kako funkcioniše tretman sa Renew Lift aparatom?

Ultrazvučni laser topi ciljanu zonu na određenoj dubini (13mm), kod abdomena, gluteusa, bokova, butina, zona nadkolenica, potkolenica i kod nadlaktica. Radi se ručna limfna masaža gde se stimuliše prirodan način izbacivanja masnih naslaga i višak tečnosti. Tretman je bezbolan, idealan za osobe koje žele neinvazivan tretman, bez vremenskog oporavka. Efekat je odmah vidan.

Korekcija Celulita !!!

Rupice, neravnine na gluteusu, butinama, abdomenu, ili čak na rukama, smetaju milionima žena širom sveta. Krivica za to leži u strukturi vezivnog tkiva, koje je kod žena elastičnije nego kod muškaraca. Ali i pored toga celulit imaju i pojedini muškarci.

Problem celulita leži u nedovoljnom kretanju, pogrešnom načinu ishrane, svakodnevnim stresovima, nedovoljanom unosu tečnosti itd. Zbog toga se preporučuje da se s vremena na vreme uradi tretman anticelulit masaže za očuvanje postignutog efekta.

Koliko dugo traje rezultat?

Sam proces tretmana počinje od trenutka kada se uradi pa naredna dva do tri meseca i efekat trajanja je dve do tri godine. Tretman se može ponoviti ili nakon dva meseca ili nakon dve godine, sve zavisi od samog klijenta kako se bude ponašao prema svom telu posle tretmana.

Koliko je potrebno tretmana do željenog efekta?

Potreban je samo jedan tretman – ili dva, sve zavisi od problema klijenta i zone koje se rade.

Da li je tretman bolan?

Klijenti smatraju ovaj tretman prijatnim i prihvatljivim, osećaj toplote i laganog peckanja koji se reguliše na samom aparatu Renew Lift.

Da li postoje nuspojave?

Ne postoje nuspojave, čak ni crvenilo posle tretmana kao kod nekih aparata.

 

Ko sve može da radi topljenje masnih naslaga ?

Svi klijenti koji smatraju da imaju višak masnih naslaga a žele da se na brz i neinvazivan način oslobode istih, “Renew lift ne bira klijente, on radi svoj posao”.

 

Rezultati i efekat tretmana:

-Podizanje i oblikovanje gluteusa

-Topljenje masnih naslaga i oblikovanje stomaka

-Zatezanje i podizanje nadkolenica, podkolenica

-Zatezanje nadlaktica, konačan efekat zatezanje i oblikovanje celog tela.

 

 

Studio lepote Namaste, nalazi se na adresi Lamartinova 19, stan 1, Beograd.

Sve informacije možete dobiti na 011/409-5649

Link za FB stranicu https://www.facebook.com/Studiozalepotunamaste

Instagram: https://www.instagram.com/studio_namaste/

 

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više