S teglicama do dobre linije

od admin

Staklene tegle koriste se za mnoge stvari u domaćinstvu, ali da li ste znali da uz njih lako možete da izgubite kilograme? Pogledajte na koje načine staklene tegle mogu da vam pomognu da se otarasite suvišnih kilograma:

 

1. Tegla sa jutarnjom motivacijom:

Iseckajte papir na 20 manjih traka i na njima napišite po jednu vežbu, a zatim ih stavite u manju staklenu teglu. Teglu stavite na noćni stolić ili u blizini vašeg kreveta i čim ujutru ustanete, izvadite jedan papirić. Izvučenu vježbu treba da radite jedan minut, a ako ste raspoloženi možete je raditi duže ili izvući nekoliko dodatnih papira. Jutarnje vežbe podstiču rad metabolizma i mogu vas motivisati za kasnije vježbanje u toku dana.

2. Zobena kaša

Zobena kaša koju ste ostavili da vam odstoji preko noći je odličan, zdrav doručak, a određena mera predstavlja zdravo kontrolisanu porciju. Uveče je dovoljno da sipate malo bademovog ili sojinog mleka ili vodu i ujutru ćete imati gotov doručak.

3. Vizualizacija

Uzmite dve manje tegle koje će predstavljati kilograme koje želite da izgubite i već izgubljene kilograme. Napunite jednu teglu vatom ili bilo kakvim kuglicama koje će predstavljati kilograme, a u drugu presipajte kuglicu po kuglicu koje će predstavljati izgubljenu kilažu. Vizualizacija je jako bitna jer ćete vidjeti da ste na dobrom putu.

4. Užina

Koristite male staklene tegle sa separatorima u kojima ćete moći da stavljate zdrave grickalice, za zdravu užinu.

5. Platite sebi svaki izgubljeni kilogram

Stavite praznu staklenu teglu na vidljivo mjesto. Svaki put kada budete vežbali, ubacite malo novca u teglu – 2 evra za klasično vežbanje, 5 evra za kompletno urađen trening. Kada napunite teglu novcem, nagradite se.

6. U tegle pakujte salatu za celu sedmicu Kada je ručak pripremljen, to će sprečiti želju za kupovinom nezdrave hrane. Salate su savršene jer su niskokalorične i bogate vlaknima. Nemate vremena da pripremate salatu svake večeri? U veliku teglu stavite namirnice za vašu omiljenu zdravu salatu, koje će biti dovoljne za celu sedmicu. Po potrebi vadite određenu količinu salate svakodnevno.

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više