Izabrana Boginja vina i ljubavi

od admin

Boginja vina i ljubavi za 2017 godinu


Milica Durutović, učenica Tehničke škole „Mileva Marić Anštajn“ iz Novog Sada, izabrana je za Boginju vina i ljubavi za 2017. Prema odluci šestočlanog žirija, ova šesnaestogodišnjakinja ponela je laskavu titulu u izboru u kom je učestvovalo trinaest devojaka. 

Spoljašnji izgled i prvi utisak su bitni, ali su unutrašnja lepota, šarm i harizma mnogo bitniji i sve to ostavalja snažan utisak na publiku, žiri i sve koji gledaju, naglasila je pobednica, dodajući da je postojala nada koja je bila vodilja do ove titule. Vidno uzbuđena, nova Boginja vina i ljubavi, sa osmehom na licu rekla je da će nakon što se slegnu utisci odlučiti koji su dalji koraci kada je u pitanju njen agažman u svetu lepote. 

Na prvom spratu JP SPENS-a, oko dvesta posetilaca i ljubitelja lepote i vina, okupilo se da uživa u pažljivo pripremeljenom programu. Mlade nade i talenti, poput Tare Vukmanović, Alise Jablanov, Olje Petrović i Aleksa Čovara, Irene Sakač, Tanje Petrović i Tatjane Savatić, očarali su sve prisutne. Svi učesnici ispraćeni su velikim aplauzima publike koja nije štedela dlanove podržavajući mlade u njihovom predstavljanju. Plesni klub Ultra dance svojim nastupom pokazao je da svaki trud daje pozitivan rezultat.

Pet devojaka koje su ponele laskave titule, nagrađene su od strane Avon kozmetike, vinarije Mačkov podrum i Cvećare. O izgledu učesnica na najprofesionlniji način brinuo se zanatsko obrazovni centar „Adžija“. 

Klub manekena Novog Sada, punih 26 godina organizuje manifestaciju „Od vina do ljubavi“, koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj poštovalaca lepote. Učene da lepotu žene sačinjavaju i njena harizma, stav, hod… mlade manekenke predstavljaju se kroz spektakularne manifestacije i revije. Organizator i menadžer Kluba manekena Novog Sada, Lato Tibor, najavio je da je ova manifestacija, bogata godinama iskustva i lepote, spremna da izraste u manifestaciju republičkog, pa i Balkanskog nivoa.

                                                                                                                                                                              

 

 

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više