Počinje sajam turizma u Beogradu

od admin

Međunarodni sajam turizma, održaće se od  23. do 26. februara pod sloganim „Uživajte na vreme!“. U šest izložbenih hala, predstaviće se više od 1100 izlagača iz 56 zemalja. U istom terminu održavaju se joštri srodne manifestacije – 13. međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA, 13. sajam suvenira „Posetite Srbiju“ i 8. međunarodni sajam vina BEOWINE.

BEOWINE

Značajno je povećanje izlagača na sajmu vina koji će ove godine svoje proizvode predstavljati u dve izložbene hale. Na Sajmu učestvuju najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje ga distribuiraju. U izlaggačkom programu i na ovogodišnjoj manifestaciji biće zastupljene i rakije, koje predstavljaju srpski brend. Kao sastavni deo turističke privrede, BEOWINE će predsstaviti mogućnosti vinskog turizma, turističku ponudu i mnoge druge mogućnosti.

Zemlja partner 39. sajma turizma je Crna Gora.

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više