Nova Loreal maskara sa efektom veštačkih trepavica

od admin

Maskara je vrsta kozmetičkog proizvoda koji malo koja žena ne poseduje u svom neseseru ili torbi. Preko dana daje efekat prirodnijeg izgleda očiju, a noću dozu ženstvenosti i zavodljivog pogleda. Predstavljamo vam novu maskaru iz asortimana poznatog francuskog brenda Loreal Paris, a to je Lash Architect 4D maskara.

Efekat 3D trepavica nije dovoljan , zato nam Loreal donosi još bolji volumen trepavica, a sve to kroz 4D vlakna koja daju besprekoran efekat. Bombastične trepavice, uvek primećene sa mnogo volumena i utiskom veštačkih trepavica garantovani su efekti ove Loreal maskare.

Izvor: youtube.com

Nova  Lorealova maskara za izuzetno izražene oči sadrži ultranežne polimere koji obavijaju trepavice, ističu oblik, liniju I izražajnost bez grudvica. Posebno dizajnirana spiralna četkica omogućava da vaše trepavice dobiju 4 dimenzije. One postaju duže, sa više volumena, deblje I maksimalno uvijene.

Pratimo najpoznatije brendove i donosimo vam novosti iz sveta lepote svaki dan!

Bjuti pozdrav iz SVETA LEPOTE!

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više