Rijana zasenila na karnevalu u rodnom Barbadosu

od admin

Svetski popularna pevačica Rihanna posetila je mesto u kojem je rođena, prelepi Barbados na karipskim ostrvima. Ona je podsetila na tradicionalnu kulturu svog naroda tako što je prisustvovala čuvenom karnevalu „Crop over“ na Karibima.  Pokazala je senzualnu figuru u krajnje neobičnom kostimu koji više otkriva i provocira. Vesele boje, mnoštvo nakita, zanosno perje u ultra jakim bojama  i kobalt plava perika učinili su da njena pojava ostane zapamćena i ovaj put. Velike alke, koje se opet vraćaju u modu, bile su deo Rijaninog outfita.  Da je ona pazila na svaki detalj stajlinga dokazuju nam njeni precizno urađeni veliki plavi nokti. Ekstremno velike trepavice i pastelna usta krasili su Rijanino lice.

View this post on Instagram

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Jedan verni fan nazvao je Rijanu boginjom na Instagramu, a mi se slažemo sa njim i predstavljamo vam “boginju” sa Barbadosa! Rijana je „razbila“ internet svojim fotografijama „Crop over Festival“ outfitom. Karnevalska kraljica, kako su je mnogi nazvali, ponosna je na svoje korene  i mesto iz kog potiče pa tako neretko posećuje Barbados zbog kuturnih događaja i manifestacija.

Bjuti pozdrav iz SVETA LEPOTE!

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više