90-te su ponovo hit i vraćaju nam čuvene espadrile

od admin

Hit obuća ovog leta

Žene se dele na one koje vole espadrile i sve ostale. Udobna i ravna obuća prioritet su ovog leta. Iz tog razloga nismo mogli da ne primetimo potpuni hit i pojavu espadrila. Roze, plave, žute, krem ili crne samo su neke od palete boja koju ova vrsta obuće poseduje. Možete ih pronaći u gotovo svakoj prodavnici obuća. Najvažnija stvar je da se espadrille mogu kombinovati apsolutno uz sve. Espadrile i haljina? Odlična kombinacija. Espadrile i šorc? Sportsko uvek poželjna kombinacija! Espadrile i suknja? Romantično elegantna kombinacija! Espadrile i jeans? Uvek dobitna casual kombinacija! Načinite promenu i uskočite iz baletanki u potpuni hit ovog leta – espadrille.

Izvor: wikimedia.org

Izvor: wikimedia.org

Zanimljivost

Prve espadrille nosili su Rimljani i Španci i oni su začetnici ove vrste obuće. Pre više od dva veka, espadrile su dobile status obuće i nadaleko se ovaj trend širio tokom vekova da bi ekspanziju doživele u 80-tim i 90-tim godinama 20. veka. Iznova se vraćaju u modu pa su tako i ovog leta neizostavne u ormariću obuće svake žene. Nesumnjivo je da su se devedesete vratile na modnu scenu.

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više