Svetski frizeri otkrili novi trend paž frizure

od admin

Najpopularnija frizura u ovom momentu je kratki bob sa „balayage“ tehnikom farbanja i opuštenim talasima u kosi. Mnogo poznatih ličnosti poput Sare Džesike Parker pale su na ovu frizuru. Internet je preplavljen fotografijama novog hairstyle trenda. Svetski modni frizeri diktiraju trend kratkog paža i čuvenog sunca u kosi kao što je balajaž, a sve više žena se odlučuje na ovaj poduhvat, s obzirom na to da je frizura veoma jednostavna i ne zahteva mnogo truda u stilizovanje.

Kratki bob „balayage“ je sigurno pravi izbor bjuti sledbenica ili popularno nazvanog „sunkissed“ izgleda. Hladni ili topli tonovi plave boje daju efekat sunčevih zraka u kosi. Upotpunjeni uvijenim blagim talasima figarom ili peglom, frizura će biti gotova za manje od trideset minuta. Pogodna je za svaku priliku, dan ili noć, a izgledaćete savršeno u svakom trenutku.

Balajaž je tehnika bojenja kose nastala još 70-tih godina u modnoj prestonici, odnosno Parizu. Ova tehnika podrazumeva izvlačenje pramenova od korena do vrha kose, s tim da se akcenat stavlja na što prirodniji prelaz. Od korena do vrhova je boja intenzivnija, a blagi prelazi na kosi se stapaju poput sunčevih zraka. Bajaž je tehnika koja je slična „Ombre“ tehnici bojenja, ali se razlikuje u efektu koji je blaži, prirodniji i neutralniji na kosi.

 

 

 

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.