Pet novih filmova koje morate pogledati u avgustu

od admin
fimovi-movie-avgust

Avgust je mesec rezervisan za nove filmove. Veseli filmski sadržaji su se ovog leta pojavili na filmskom platnu, a vaše je samo da se udobno smestite u stolicu i uživate u njima. Kombinacije žanrova su presudne, a mi vam predstavljemo top 5 filmova koji će obeležiti mesec avgust.

1. Step

Ovaj film je moćni dokumentarac o srednjoškolskom step timu, a radnja se dešava u Baltimoru. Nećemo mnogo otkrivati jer je step kao umetnost dovoljno atraktivan da vas zainteresuje da pogledate ovaj film.

2. Ingrid goes West

Elizabet Olsen i  Aubrey Plaza zasmejaće vas u novoj komediji digitalnog doba. Instagram je ovog puta u fokusu, a hashtagovi su glavni prioritet ovog filma.

3.  Dave made a maze

Dejv je umetnik koji ima još nešto značajno da završi u svojoj karijeri. On gradi tvrđavu u svojoj dnevnoj sobi. Ovaj film je spoj komedije, horora i avanture.

4. Tulip Fever

Tulip je plemkinja u braku koja ima nedozvoljenu aferu sa jednim umetnikom. Ljubavna romansa uvijena je u mistiku, a  sve je predstavljeno kroz bogate kostime tog doba.

tulip-fever-movie

Izvor: youtube.com

5. Loga Lucky

Channing Tatum se vraća na velike ekrane ovog avgusta. On se pojavljuje u novom filmu „Loga Lucky“ koji je kombinacija žanrova drame, komedije i trilera. Akcije  i smeha neće manjkati zato se prepustite ovom filmskom ostvarenju.

 

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više