Romantični filmovi za sva vremena

od admin
love-movies-filmovi

Svaka žena ma koliko odbijala da prizna, mašta o različitim romantičnim i filmskim situacijama koje priželjkuje u realnom životu. Nekoj se posreći pa se ostvare ove maštarije, a sve ostale mogu inspiraciju pronaći u romantičnim holivudskim ostvarenjima i na taj način svoja osećanja i misli preusmeriti. Paleta romantičnih filmova je u izobilju, a mi smo odabrali nekoliko njih sa pričama koje će vas oboriti s nogu. Pripremite maramice i ne zaboravite kokice, čeka vas pravi romantični maraton!

„Titanic“ je favorit broj jedan

Uplovite u romantičnu priču siromašnog mladića koji se našao na velelepnom brodu i upoznao nesvakidašnje lepu devojku iz bogate porodice. Razvoj događaja i tok nećemo vam otkrivati iako smo poprilično sigurni da ste film pogledali, njega vredi iznova gledati jer se osećanja prepliću svaki put. Istinita priča dodaje težinu ovom filmu, pa je tako on i dalje najgledaniji romantični film 20. veka po mnogim top listama. Glavne uloge pripadaju Leonardu Di Kapriju i Kejt Vinslet.

titanic-movie-romantic

Izvor: youtube.com

Drugo mesto pripada filmu „The Notebook“

Još jedan američki romantični film napravljen po uzoru na roman Nikolasa Sparksa. Sudeći po emocijama koje on prenosi preko pera, ovaj film je pokušao da prenese deo njih i uspešno ispunio zadatak. Radnja filma sadrži upoznavanje tinejdžerke Eli sa lokalnim momkom Nou, koji pripada nižem staležu od nje. Uprkos svim preprekama, zaljubljuju se, ali ih rat razdvaja na dve strane. Njima ostaju uspomene, a nastavak filma vam nećemo okrivati. U glavnim ulogama su Rajan Gosling i Rejčel Mekadams.

notebook-movie-romantic

Izvor: youtube.com

Treće mesto osvojio je „A Walk to Remember“

Još jedan ljubavni film po uzoru na Sparksovo ostvarenje zove se „Šetnja za pamćenje“. Izuzetno emotivan film koji se bavi odnosom tinejdžera u školi, nakon što jedna neprimetna učenica odluči da pomogne popularnom mladiću iz škole da popravi ocene. Njihov odnos počinje da se razvija na različite načine od potpunog odbijanja do apsolutnog povezivanja. Glavne uloge igraju Mendi Mur i Šejn Vest.

walk-to-remember

Izvor: youtube.com

Na četvrtom mestu je film 50 First Dates

Henri je čovek koji se plaši da se upusti u ljubavni odnos sve dok ne upozna prelepu Lusi. Dok Henri misli da je pronašao ženu iz svojih snova i razbio sve svoje strahove, ljudi u njegovom okruženju saznaju da on svakog dana gubi pamćenje. 50 prvih sastanaka je izuzetno zanimljiv film, a stvoriće vam ideju o neprestanom trudu i volji kada je reč o ljubavi. Glavne uloge: Adam Sendler i Dru Berimor.

50-first-dates

Izvor: youtube.com

Peto mesto pripada filmu „Letters to Juliet“

Romantična američka priča premeštena u italijansku Veronu otvara nam nove vidike. Mlada Sofi se vraća u Veronu u kojoj je rođena i počinje da volontira zajedno sa ljudima koji odgovaraju na Julijina pisma u vezi sa ljubavnim savetima. Ona nailazi na jedno interesantno pismo iz daleke pedesete godine, a nastavak i ceo film toplo preporučujemo. Raznežite se uz kadrove neodoljive Italije. Glavna uloga pripada glumici Amandi Sifrid.

letters-to-juliet

Izvor: youtube.com

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više