Pet rajskih ostrva na svetu

od admin
cocktail-leto-more

Ukoliko maštate o azurno plavom moru, nestvarno belom pesku i raskošnim palamama koje se vijore po vetru, sigurni smo da će nastavak teksta ispuniti vaša očekivanja. Mi smo odabrali pet takvih mesta u želji da vam približimo nestvarne prirodne lepote naše planete i damo ideju za specijalano putovanje. Odmor, ležaljka zakažena za tropsko drveće, netaknuta priroda i more su znaci za nirvanu i potpunu relaksaciju. Hedonizam na najvišem nivou postoji na ovoj planeti, a on se skriva na nedirnutim rajskim ostrvima koja pružaju blagodeti uživanja.

Sejšeli

Ova malena država sadrži arhipelag od neverovatnih 115  koralnih  i granitnih ostrva, tako da se bez sumnje može reći da ovo je pravo rajsko mesto. Smešteni su u Indijskom okeanu na zapadnoj obali Afričkog kontenenta. Sejšeli su ostrva sunca i balansa između rajskih plaža i tirkiznog okeana. Harmonija uživanja je u izolovanoj prirodi i plažama koje su netaknute. Tropska klima pogoduje temperaturama koje se kreću od 24 do 32 stepena celzijusa. Tropska avantura je zagarantovana prilikom posete najlepšeg arhipelaga na svetu.

seychelles-sejseli-more

Izvor: pixabay.com

Havaji

Još jedan rajski arhipelag nalazi se u sastavu Sjedinjenih Američkih Država i čine ga isključivo ostrva. Na Havajima možete doživeti sve prirodne lepote koje ste videli u dokumentarnim filmovima kao što su bistro more, talasi i aktivni vulkani i kilometarske plaže. Havaji su proglašeni za najsrećniju zemlju, a iskustvo za turiste je neprocenjivo.

hawaii-havaji-more

Izvor: pixabay.com

Bora bora

Najromantičnije ostrvo na planeti okruženo lagunom i koralnim grebenom je Bora Bora. Kokos je svuda oko vas, a egzotika ostrva je u smaragdnoplavom moru i najčistijem belom pesku na plažama. Ostrvo obiluje luksuznim odmaralištima gde je sve podređeno romantici od zalaska sunca do tropske romantike u prirodnim lepotama.

bora-bora-more

Izvor: pixabay.com

Maldivi

Indijski okean u sebi skriva još jedno rajsko ostrvo za koje ste sigurno čuli, a to su Maldivi. Ukoliko želite da vaša čula uživaju, bez buke u pravoj netaknutoj lepoti tropske prirode, Maldivi su idealno mesto za vas. Hedonizam ni na ovom mestu ne nedostaje pa tako svoje mesto možete pronaći u bungalovima pored palmi.

maldives-maldivi-more

Izvor: pixabay.com

Karibi

Karipsko more otvara vrata novim rajskim ostrvima i čuvenim Karibima. Kuba, Dominikana, Bahami ili Jamajka deo su ovog rajskog arhipelaga, a svaka država u svom krilu sadrži svoje blagodeti raja. Ovaj predeo je najpogodniji za krstarenje kristalno tirkiznim morem, kako biste osetili sve čari Kariba. Zaplovite u još jednu rajsku avanturu, mi vam predlažemo Karibi sa sigurnošću da je uživanje zagarantovano.

karibi-more-tirkizno

Izvor: pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više