Novi mejkap trend iz bakine kuhinje

od admin

Bjuti blogerke su iznedrile jedan sasvim novi mejkap trend, a zove se „baking“ ili u prevodu, malo neobično, „pečenje“.  Za ovu tehniku vam ne treba posuđe iz kuhinje, tako da ne morate oko toga se brinete. Ovaj interesantan naziv asocira na brašno iz bakine kuhinje pošto se stavlja podloga korektora i belog pudera na lice. Tehnika „baking“ ima svrhu da sve nepravilnosti na licu prekrije i iskonturiše ga na najbolji način.

Slavna starleta Kim Kardašijan je isprobala ovu tehniku i preporučuje je svima, a njen glavni šminker dokazuje besprekoran efekat ove tehnike.Kako biste postigli najbolji efekat „baking“ mejkapa potrebno je da nakon nanošenja temeljnie prodloge pudera i korektora koristite vlažni sjajni suđer kako biste naneli gusti sloj belog praha na delove koje želite na istaknete u svetlijoj nijansi. Najadekvatnija područja za to su ispod očiju kako biste prekrili podočnjake. Još jedno mesto je najpogodnije za nanošenje bele podloge, a to je područje oko usana u donjem predelu lica tačnije na krajevima obraza, na vrhu vilice i ispod sredine nosa. Ostavite tako da prah odstoji pet do 10 minuta, nakon toga razmažite tanjom četkom.

Konturisanje tehnikom „pečenja“ daje savršen efekat čistog lica i odličnu osnovu za senčenje lica. Sve poznate zvezde Holivuda se oslanjaju na ovu tehniku konturisanja lica koju preporučuju i njihovi šminkeri. Isprobajte novi trend „baking“ mejkapa, a jedini alati koji su vam potrebni za to su korektor, svetli puder u prahu i strpljenje. Postojanost je zagarantovana i možete biti sigurni u preprivenost vašeg lica ceo dan ili veče u zavisnosti od prilike za koju se šminkate.

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više