Naučite kako da vam parfem traje ceo dan

od admin
perfume-parfemi-pocetna

Svaka žena voli dobar i kvalitetan parfem, ali smo sigurni da on ne traje baš ceo dan na koži i zbog toga vam predstavljamo male trikove uz pomoć kojih ćete mirisati ceo dan. Ne zaboravite da miris parfema ostavlja trag gde god da se pojavite, a vi ćete isto tako biti zadovoljne kada primetite da vaš omiljeni parfem nekoga podseća na vas.

perfume-parfem-miris

Izvor: pixabay.com

Postojanost parfema zavisi od mesta na kojem ga čuvate. Mnoge žene imaju tu naviku da parfem drže u kupatilu, a to je pogrešno. Vlažnost i toplota negativno utiču na parfem i smanjuju njegov kvalitet i postojanost. Premestite ga na neko suvo i prijatno mesto i trudite se da nije blizu prozora jer, verovali ili ne, to isto može da utiče na smanjenje mirisnih nota.

Veoma su bitne tačke nanošenja parfema. Najpogodnija mesta na telu su ona koja su najtoplija i koja sadrže pulsne tačke. Takva područja su vrat, laktovi, zglobovi i predeo iznad pupka. Kosa takođe dobro upija parfem i širi njegov miris, ali je najbolje da parfem prvo nanesete na četku, a ne direktno na kosu.

Nošenje parfema sa sobom je najbolje rešenje kako biste ceo dan mirisale i povremeno obnavljale taj ritual. Ukoliko imate malu torbu i nije vam praktično da ga ponesete sa sobom, možete našpricati parfem na štapiće za uši i spakovati ih u vakum kesice, pa se povremeno njima namirisati. Veoma je bitno održavati parfemisanje kako bi ono bilo postojano.

Usvojite ove savete i budite magično namirisane ceo dan. Ostavite utisak najlepših mirisnih nota gde god da se pojavite i bićete lepše sebi. Prepustite se kvalitetnom odabiru parfema i neka vaš izbor uvek bude autentičan, a svi znamo da je parfem moćna stavka u osvajanju muškaraca.

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više