Kokosovo ulje je eliksir lepote

od admin
kokos-coconut-pocetna

Sigurno ste čule ili koristile kokosovo ulje, koje osim što je egzotično i prijatnog mirisa ima mnogo svojih blagodeti. Predstavljamo vam sve korisne informacije o ovom magičnom ulju i iznenadićete se kolika je njegova korisnost u službi lepote. Već na početku savetujemo da nabavite svoju bočicu u kojoj se krije eliksir lepote.

Kokosovo ulje je jedno od najboljih sredstava u skidanju šminke. Gotovo svaku česticu besprekorno skine sa kože i na taj način je čisti. Ostavite ga na licu nekoliko minuta, a zatim ga isprerite toplom vodom, a nakon toga ćete dobiti iznenađujući efekat. Osim što je delotvoran u službi skidanja šminke, on isto tako može biti sredstvo šminke, koje daje sjaj vašim usnama ili kosi.

kokos-ulje-saveti

Izvor: pexels.com

Kokosovo ulje blagotvorno deluje na zanoktice. Predstojeći hladni period nam nagoveštava borbu sa suvom kožom, posebno na rukama, a zanoktice su boljka svake žene. Vrlo lako ih se možete rešiti uz pomoć kokosovog ulja koje će povoljno uticati čak i na one bolne zanoktice.

Kokosovo ulje sadrži u sebi supstance koje uništavaju neprijatan miris, pa tako ono može poslužiti kao prirodni dezodorans. Možete na svoje telo naneti kokosovo ulje nakon tuširanja i sprečićete neprijatne mirise, a vaše telo će mirisati na egzotičan kokos.

Ovo ulje je veoma delotvorno za ljudsku dlaku pa tako ono pospešuje njen kvalitet. Koristite ga za kosu umesto veštačkih preparata. Interesantna činjenica je i ta da možete ulje naneti na trepavice i dobićete vizuelno izdužene i punije trepavice. Pazite samo da ulje ne dotakne oči.

Verujemo da ste se nakon ovih informacija uverili u delotvornost kokosovog ulja i da ćete svoju kozmetiku upotpuniti ovim uljem. Možete ga pronaći u parfimerijama, apotekama ili zdravoj hrani. Nahranite svoju telo ovim uljem i dodajte eliksir svojoj lepoti.

 

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više