Pet komada veša koja morate imati u koferu

od admin
underwear-donji-veš

Putovanje zahteva pakovanje, a od toga skoro svaku ženu zaboli glava jer nikada nije sigurna koliko garderobe i stvari će joj biti potrebno? Šta spakovati od donjeg veša? Svet lepote vam donosi odgovor na ovo pitanje. Izabrali smo pet komada donjeg veša koje morate poneti kako biste bile sigurne da ništa od toga niste zaboravile. Donji veš kao veoma bitna stavka u koferu diktira određene modele, a neophodni su svakako grudnjak i gaćice.

Sportski grudnjak

Ponesite sportski grudnjak, a mi vam preporučujemo da njega obučete tokom putovanja. Tako ćete se osećati udobno, ležerno i komforno u putu. Zatrebaće vam sigurno još koji put u kućnoj varijanti tamo gde otputujete.

adult-sport-bra

Foto: pixabay.com

Grudnjak u boji

Ovaj grudnjak je neophodan svakoj ženi, dovodi do lažnog utiska kao da ne nosimo grudnjak, a zapravo ga imamo. Odlično se kombinuje ispod svake majice, ne providi se i veoma je zahvalan po tom pitanju.

grudnjak-skin-boja

Foto: goods.ie

Ženske bokserice

Pored običnih gaćica, preporučujemo da spakujete i ženske bokserice. Slučaj kao i sa sportskim grudnjakom, one će vam doneti udobnost prilikom puta ili izležavanja na krevetu.

model-bokserice-gaćice

Foto: pixabay.com

Grudnjak bez bretela

Obavezna stavka u koferu kada je reč o donjem vešu, svakako je grudnjak bez bretela koji je uvek pogodan za noćne varijante stajlinga. Majice top modela i haljine te vrste su česta kombinacija za večernje prilike, a sa ovim grudnjakom možete postići nevidljivi efekat.

Nude-strapless-bra

Foto: thirdlove.com

Tanga gaćice

Ponesite minimum dva para ovih gaćica jer su one najpogodnije za odeću koja se skroz uz telo. Tako nećete imati problem sa ocrtavanjem na haljini ili suknji prilikom idelanog autfita.

black-tanga-gaćice

Foto: pixabay.com

 

0 komentar
0

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više