Tri trendi jesenje frizure sa ukosnicama

od admin
hair-makeup-pocetna

Stilovi frizura se menjaju u zavisnosti od godišnjeg doba koje nam dolazi. Konstantno nam dolaze novi predlozi frizura. Najlakše je kada trendi frizuru možemo napraviti same kod kuće. Iz tog razloga Svet lepote vam daje predloge kako da napravite moderne frizure uz pomoć samo ukosnica za kosu. Obične ukosnice uglavnom koristimo kada želimo da pokupimo višak kose ukoliko imamo rep ili punđu.

Sada možete imati potpuno stilizovanu frizuru. Uz malo vežbe napravite opuštenu pletenicu do pola glave. Zakačite je sa nekoliko ukosnica i dobićete dopadljivu frizuru koja je ležerna, kežual i može da se iskombinuje sa svim outfitima.

Drugi predlog frizure sa ukosnicama je još jednostavniji. Pokupite prednji deo kose i jednostavno je zakačite do pola glave. Trudite se da zakačeni deo kose podignete kako biste dobili volumen, a ukosnice razbacajte da ne izgledaju pravilno zakačene. Tako ćete dobiti neobičaan efekat veoma obične frizure. Pokušajte, veoma je jednostavno.

Treći predlog je najveće iznenađenje, a donosimo ga direktno od slavne starlete Kim Kardašijan odnosno njenog frizera. Ona najviše prati trendove, pa se tako i vi možete upustiti u najtrendi punđu pomoću ukosnica. Svežite kosu u najjednostavniju punđu i uzmite mnogo ukosnica koje ćete zakačiti pravilno skroz uz liniju glave. Pogledajte fotografiju i sve će vam biti jasno.

Slični članci

Ostavite komentar

* Upotrebom ove forme prihvatate skladištenje i rukovanje vašim podacima na ovom veb sajtu.

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više