Rešite se kapilara i crvenila bezbednim tretmanom VASCULAZE

od Marija

Bilo da su genetski nasleđeni ili su posledica nekog stanja organizma, kapilare i crvenilo ne voli ni jedna žena.

Umesto što se trudite da ih prekrijete teškom šminkom, rešite ih se u beogradskom studiju Namaste laserskim tretmanom Vasculaze, koji je poznat i kao Vlaze.

Vlaze je namenjen tretiranju različitih benignih promena krvnih sudova poput venulica na nogama, vena u vidu paukove mreže, kapilara i teleangiektazija

Ovaj tretman ciljanim delovanjem na male krvne sudove dovodi do koagulacije i brzog povlačenja ovih neestetskih pojava sa kože.

Koliko je potrebno tretmana?

Vlaze je kratak tretman, a zavisno od problema potrebno je najčešće od jedan do tri tretmana u periodu mesec do mesec ipo dana. Što su krvni sudovi veći, to je potrebno više tretmana i duži razmak među njima.

Kako negovati kožu nakon Vlaze tretmana?

Posle tretmana koža postaje osetljivija na Sunce, zato ga je najbolje raditi u jesenjem i zimskom periodu, ali je i tada potrebno da tokom dana štitite kožu od Sunca. Kožu, uz zaštitu od Sunca, možete negovati hidratantnim kremama, kao i obično.

Cene ovog tretmana u studiju Namaste pogledajte OVDE.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više