Mali proizvođači RUČNIH RADOVA, uskoro ćete prodavati na sajtu rezervisanom SAMO ZA VAS

od Marija

Komuna market je sajt na kom će prvenstveno dizajneri, zanatlije i slični kreativci moći da prodaju svoje ručne radove. To je zapravo mesto na kom će moći brzo, jednostavno i povoljno da prezentuju svoje proizvode i praktično pokrenu svoj online shop.

Originalni, savremeni komadi nameštaja i kućne dekoracije, unikatna odeća, torbe, nakit, aksesoari i dela savremene umestnosti činiće glavni deo asortimana koji će moći da se prezentuje i prodaje. Sajt već sada postoji, ali sa radom će, kako kažu osnivači, početi uskoro.

Komuna market

Da biste prodavali, morate se registrovati

Komuna market će funkcionisati tako što će se i kupci i prodavci registrovati na sajtu i tako imati pristup proizvodima. Prodavci će biti u obavezi da plaćaju proviziju od prodatih proizvoda.

Printscreen

Ovaj sajt je nastao sa idejom da pomogne malim proizvođačima, zanatlijama, kreativcima da plasiraju svoje proizvode svim potencijalnim kupcima u Srbiji na jednostavan način i uz male troškove, kaže za Svet lepote osnivačica sajta Ivana Ilić.

„Već duže vreme pratimo kreativce u našoj zemlji i dizajn scenu uopšteno, sa ciljem da okupimo najtalentovanije male proizvođače sa najboljim proizvodima u okviru nove platforme, www.komunamarket.rs. Smatramo da su dizajneri i mali proizvođači najbolji ambasadori naše zemlje i zato će upravo oni zauzimati posebno mesto na Komuni. Šira javnost će imati priliku da 24/7 pogleda ili kupi proizvode i rukotvorine najboljih domaćih, a kasnije, nadamo se, i regionalnih dizajnera. Naša platforma podstiče prodavce da rade ono što vole i pomaže kupcima da na jednostavan, pouzdan i intuitivan način dođu do kvalitetnih unikatnih handmade proizvoda“, kaže Ivana.

ZAŠTO PRODAVATI NA KOMUNI?

„Zato što ne morate više čekati sledeći gradski market da bi prodali svoje proizvode i komunicirali sa zajednicom. Ne morate više ni deliti veliki deo vaše zarade sa maloprodajnim objektima, jer od sad možete otvoriti svoju radnju i to besplatno. Otvaramo vam vrata šireg nacionalnog tržišta i nudimo vam mogućnost da doprete do ljudi izvan lokalne zajednice, bez obaveza i stresa od otvaranja vlastitog website-a ili e-commerce platforme“, navodi se na sajtu Komune.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više