DIOLAZE – najbrže i najefikasnije trajno uklanjanje dlačica
Najnaprednija dimenzija epilacije u studiju Namaste

od Marija

Koliko bi vam život bio lakši da ne morate da se depilirate svaki put pred sunčanje, odlazak na bazen ili kada treba da zablistate u novoj haljini?

Poznato vam je da je rešenje za ove probleme trajno uklanjanje dlačica epilacijom, ali naprednijom dimenzijom ovog tretmana – diolaze – uklanjanje dlačica je brže, bezbednije i efikasnije.

Tim stručnjaka beogradskog studija Namaste uveo je ovaj najnoviji tretman uklanjanja dlačica kako bi svojim klijentima obezbedio najbolje, prateći svetske trendove.

Studio Namaste

Površina koju zahvata Diolaze je veća, pa je samim tim i tretman mnogo brži, a udobnost je obezbeđena specijalnim sistemom hlađenja tokom celog tretmana.

Diolaze deluje direktno na koren dlake, uništavajući folikul.  Ipak, zahteva nekoliko tretmana kako bi se ispratile sve faze prirodnog rasta dlake, jer se samo dlačice u aktivnoj fazi rasta uništavaju.

Broj neophodnih tretmana zavisi od vrste i boje dlačica, dela tela na kome se radi, kao i boje tena. Između dva tretmana ne treba koristiti druge načine depilacije, ali se dlačice mogu brijati.

Na kraju serije, koža je glatka i bez dlačica.

Šta je obavezno uraditi pre, a šta posle tretmana?

Pre tretmana je važno da dlačice izrastu, odnosno da se ne depiliraju voskom. Brijač je dozvolje jer neće ošteti koren dlake.

Iako diolaze tretira i tamniju kožu, brži i bolji efekti se postižu ako se niste sunčali mesec dana pre tretmana. 

Ako želite da skinete dlačoce sa lica, mesec dana pre ne treba koristiti iritirajuće supsance – retinol, hemijske pilinge i slično.

Posle tretmana ne treba sunčati tretirane delove tela, a ako ih sunčate, stavite zaštitnu kremu.

I zato, najbolje vreme da se trajno rešite dlačica je upravo sada – zimi – kada je vreme sunčanja prošlo.

Spremite svoje telo za leto na vreme uz najbezbedniji i najefikasniji tretman – diolaze.

Cene ovih tretmana u studiju Namaste možete pogledati OVDE

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više