Podmlađivanje i nega bez igle? Probajte tretman Jetpeel

od Marija

Podmađuje, neguje i leči neka oboljenja na koži i to bez skalpela i igle. Daje efekte botoksa, ali na potpuno prirodan, neinvazivan i bezbedan način. Prvi rezultati vidljvi su već nakon prvog tretmana, a dugoročniji nakon nekoliko njih uz pravilnu negu kože. Kako nema negeativnih efekata poput iritacije, preporučuje se gotovo svima. Reč je o tretmanu Jetpeel.

Jetpeel aparat budi zaspale ćelije i podstiče ih na proizvodnju preko potrebnog i za lepotu neophodnog kolagena.

Kako vam briše godine?

Ovaj aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati) formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu, te je tajna ovog tretmana u mlaznoj tehnologiji. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 milimetara što je do sada bilo moguće samo iglom. Iako vrlo snažan, zbog svoje male mase, istovremeno je nežan i prijatan. Ne preterujemo kada kažemo da JetPeel daje rezultate botoksa, ali potpuno prirodno i bezbolno.

Starenje, suva koža, ožiljci…

Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Jedan je od najbezbednijih načina za uklanjanje površinskog sloja kože i dubinsku hidrataciju. U zavisnosti od stanja kože, JetPeel se koristi i za unošenje različitih vrsta vitamina, lekova i preparata duboko u tkivo. Dakle, mogućnosti su velike, kao i rezultati.

Iskustvo korisnice iz Novog Sada:

„Ovaj tretman bih preporučila svima. Čak i onima koji nemaju neke konkretne probleme na koži, već žele samo kvalitetnu negu i očuvanje zdrave i lepe kože. Zorici iz Studija Namaste sam se javila jer sam se dugo godina borila sa bubuljičavom i problematičnom kožom.

Pored toga, imala sam i vidne ožiljke na licu, takođe od bubuljica. Jet Peel aparatom smo hranili kožu različitim vitaminima i matičnim ćelijama biljaka. Efekti su odmah bili sjajni. Koža je izgledala hidrirano i sjajno.

Lečenje je trajalo šest nedelja, odnosno šest tretmanskih serija. Moja koža je sada potpuno oporavljena, a ožiljci su gotovo neprimetni. Čak mi je rešen i problem podbratka! Imala sam mali podbradak, ali pored upaljene kože lica, on je bio manji problem. Međutim, nema ga više. Nestao je zahvaljujući JetPeel-u.

Zaista sam prezadovoljna i još jednom – preporučila bih ovaj tretman svima, a naročito onima sa problematičnom kožom“.

Neki od problema koje rešava su:

  • Starenje
  • Suva koža
  • Ožiljci
  • Zarastanje rana
  • Masna koža
  • Strije
  • Perut
  • Ćelavost

Umesto potencijalno opasnog botoksa

U želji za što bržim i delotvornijim rezultatima, botoksu se pribegava bez ikakve svesti o toj supstanci. Reč je o otrovu, koji ako se koristi samo u strogo kontrolisanoj količini ima pozitivne efekte na opuštanje mišića. On se dobija iz bakterije Clostridium botulinum. To znači da jeste organskog porekla, ali unet u većoj količini izaziva paralizu i smrt. Posledice botoksa još uvek nisu potpuno istražene. Zvaničan stav je da on deluje lokalno, međutim skorašnja istraživanja to demantuju.

Stoga, zašto rizikovati kada postoji prirodna, bezbolna, neinvazivna alternativa? JetPeel tretman kojim se postižu isti rezultati, bez posledica po zdravlje i kontraindikacija.

Beogradski studio Namaste jedini je u zemlji i regionu koji radi ovaj tretman i to za 90 evra. Poređenja radi, u njujorškom salonu Miladyspa ovaj tretman košta 250 dolara.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više