OD IZNAJMLJENE GARSONJERE DO KUTKA IZ BAJKE

od Marijana

Da selidbe umeju da budu vrlo stresne, reći će vam svako ko se makar jednom našao u situaciji da mora da traga za dobrim stanom u kome bi boravio. Neretko se događa da biramo stan koji više odgovara našem džepu, nego životnim standardima i stoga pristajemo na kompromis da živimo na nekoj udaljenoj lokaciji, ali i da biramo lošije opremljene stanove. Kako mnogi stanodavci ne ulažu mnogo u stanove- nailazimo na trošni nameštaj, belu tehniku, hladne gole zidove… rešili smo da vam uz NEKOLIKO SAVETA pomognemo da upravo takav životni prostor pretvorite u KUTAK koji ćete obožavati i u kojem ćete rado boraviti:

SVETLE ZAVESE

Kako je osvetljenje u prostoru u kome boravimo vrlo važno, zaboravite na tamne, teške zavese koje će vam zamračiti stan, a samim ti i raspoloženje. Savetujemo vam da odaberete što tanje zavese koje propuštaju dosta svetlosti, koje ce ujedno biti što svetlije i šarenije kako bi vam unele toplinu i dobro raspoloženje u dom.

SOBNE BILJKE

Sobne biljke ne samo što će vam ulepšati životni prostor i oplemeniti ga svojim zelenilom, već će vam i usaditi naviku da ga negujete, redovno zalivate. Neka ova mala obaveza bude samo priprema za neke veće i izazovnije. A da vam ne govorimo s kojom radošću ćete gledati kako vaša biljka raste i kako na njoj cvetaju pupoljci.

FOTOGRAFIJE

Napravite kolaž fotografija koje vas inspirišu, koje šalju neku poruku i teraju na akciju. Takve fotografije ne samo što će ulepšati vaš prostor, nego će vas i svakodnevno podsećati na vaše životne ciljeve, planove, ali i snove od kojih ne treba odustajati. Neka se potkrade i koja fotografija dragih ljudi i trenutaka provedenih sa njima, kao podsetnik na to šta su prave životne vrednosti u stvari.

Izvor: Pexels

ZIDNE TAPETE

Odaberite zid koji vam deluje najmračnije, odaberite SAMOLEPLJIVE zidne tapete prema vašem ukusu i napravite svoj kutak za opuštanje. Ove tapete će otvoriti vaš prostor, uneti boju u njega, a samim tim i svakodnevno vas opuštati i buditi lepo raspoloženje. P.S. Vrlo su fotogenične, te ne sumnjamo da ćete napraviti odlične fotografije pred tim zidom.

BARSKA KOLICA

Ova kolica su savršeni, multifunkcionalni komad  koji možete svakodnevno pomerati i koristiti u razne svrhe, ne samo što na njima možete servirati piće gostima, već ga možete koristiti i kao stalak za cveće, stočić za šminku, policu za različite predmete… 

STALAK ZA ODEĆU

Imate previše odeće, a malo prostora za odlaganje? Ovaj stalak je pravo idejno rešenje za vas. Vrlo je lak, prenosiv, a ujedno i veoma moderan. Pretvoriće vaš prostor u pravi, mali modni kutak.

TEPIH

Svetli i mekani tepisi učiniće vaš prostor vizuelno većim i svetlijim, a i ko može da odoli da ne sedi na podu dok prelistava svoj omiljeni časopis ili pak gleda omiljeni film sa prijateljima.

VINTAGE POSTERI

Vintage posteri savršeni su za dekorisanje vaše kuhinje. Pronašli smo postere kojia će vam ulepšati prostor , ali ce istovremeno stvoriti od vas prave poznavaoce vina ili kafe… Ovi posteri su vrlo povoljni, a vrlo lako ih možete naručiti putem Aliexpressa za svega 1 dolar.

Niste upućeni u kupovinu putem ove platforme? Nikakav problem, pročitajte naš tekst klikom na ovaj LINK i što pre poručite ove unikatne postere, a možda i još koji zanimljivi dekorativni komad.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više