Serija „Rubi“ posle 15 godina ponovo na malim ekranima
Koja glumica je zamenila čuvenu Barbaru Mori?

od Marija

U julu prošle godine snimljena je nova verzija, zapravo rimejk (remake) poznate meksičke sapunice „Rubi“, ali sa novom glavnom glumicom i nešto izmenjenom radnjom. Tako popularna „bezobraznica“ 15 godina posle ponovo stiže na male ekrane.

Nova verzija serije, kako je istaknuto, imaće elemente radnje koji su već poznati javnosti, ali će govoriti i o tome šta se sa likovima desilo godinama posle.

Nova glumica koja tumači lik Rubi je Camila Sodi, inače rođaka glumice i pevačice Thalie Sodi koju pamtimo iz serije Rosalinda.

Lik Alehandra (Alejandro), Rubine ljubavi, tumači glumac Jose Ron koji je takođe lekar kao i Alehandro iz prethodne verzije.

Hektora kog je Rubi preotela od drugarice Maribel igra Rodrigo Guirao.

Kimberly dos Ramos je nova Maribel, Rubina najbolja prijateljica koju je kasnije izdala udavši se za Hektora.

Priča počinje tako što novinarka Karla koju tumači Ela Velden ubeđuje Rubi (Camila Sodi) da, ispriča svoju životnu priču. Inače, Rubi se u novoj verziji povukla u svoj svet, daleko od očiju javnosti, ali je novinarka navodi da ispriča kako je nekada bila prelepa žena koja je koristila svoju lepotu da izađe iz siromaštva.

Nova „Rubi“ je snimana od jula do oktobra 2019. godine, a emitovanje je već počelo u SAD i Meksiku.

Da li će stići i do Srbije i kada još nije poznato.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više