Kako da BEZ iscrpljujućih DIJETA uklonite masne naslage i CELULIT?

od Marija

Borite se sa masnim naslagama i celulitom? Vežbate i pazite na ishranu, ali niste u potpunosti zadovoljni rezultatima? Vratite se u mladalačku figuru brže i bezbolnije uz tretman Endosfera u beogradskom studiju Namaste.

Endosfera je najpopularniji metod za eliminaciju celulita, topljenje masti, izbacivanje viška tečnosti, toksina, kao i za limfnu drenažu. Već nakon prvog tretmana dolazi do zatezanja zadnjice, pomorandžina kora se smanjuje, a mišići učvršćuju.

Kako se izvodi?

Reč je potpuno sigurnom i neinvazivnom tretmanu, bez kontraindikacija. Deluje na mehaničkom pricipu u obliku saća postavljenih silikonskih kuglica koje okretanjem uzrokuju kompresivnu mikrovibraciju u tkivu i tako resetuju ćelije. Na ovaj način se preraspoređuje masno potkožno tkivo.

Silikonske kuglice – „sfere“, koje su specifične za endosfera aparat – ima ih oko 50, posebnim silama stvaraju talase u procesu rada i uklanjaju toksine i suvišnu tečnost. Kada je uređaj uključen, sve ove sfere postavljene u posebni manipulator počinju da se alternativno okreću.

Endosfera, studio Namaste

Rotacijsko delovanje terapije ima učinak pumpe koja razdvaja celulit od suvišne tečnosti i otpadaka, te ih izdrenira iz tela kroz limfne žlezde. Vibracije deluju na mikrocirkulaciju i poboljšavaju krvotok, stimulišu nervne završetke mišića što uzrokuje povećanje mišićnog tonusa, i lifting zadnjice.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj tretmana se određuje u zavinsnosti od količine celulita i masnih naslaga i to nakon pregleda i konsultacija sa stručnim timom studija Namaste. Za što bolje efekte preporuka je da se urade dve serije od po 10 ili 12 tretmana. Tretman je potrebno raditi na svaka tri dana da bi ciklus celog tretmana imao pravi efekat.

Endosfera, studio Namaste

Da li je bolno?

Osećaj bola je strogo individualan i zavisi od tipa celulita. Na primer, najslabniji će proces biti u lečenju fibroznog celulita. Važno je napomenuti da Endosfera tretman ne izaziva alergijske reakcije. Endosfera tretman ne ostavlja tragove i ne oštećuje kožu. Doktori smatraju Endosferu najsavršenijom hardverskom metodom, koja nema kontraindikacije. Možete se primenjivati ćak i kod početnh stadijuma varikoznih vena. Jedino se ne može primenjivati u slučaju tromboze i atrofije tkiva.

Ako poredimo Endosferu sa ručnom masažom, ona je manje traumatična i prijatnija, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Na primer, posle prvog tretmana zadnjica je podignuta za čak 2cm! 

Da li je neophodno vežbanje i zdrava ishrana?

Svakako. I najbolji rezultati su garandtovani ako se hranite zdravo (izbacite šećer, testenine i sokove, a jedine puno voća i povrća, ribe i mesa), umereno trenirajte i primenjujte Endosfera tretman. Nakon tretmana, pored smanjenog celulita i masnih naslaga, podignute zadnjice, osetićete neverovatnu lakoću u nogama budući da se tokom tretmana oslobađa višak vode, kao i toksini.

Koliko tretman košta?

  • Noge, abdomen i bokovi u paketu od 10 ili 12 tretmana, cena jednog je 6000 dinara
  • Celo telo, ruke, leđa i vrat u paketu od 10 ili 12 tretmana, cena jednog je 8300 dinara

Studio Namaste se nalazi u Hadži Miletijevoj ulici, broj 32, na Vračaru. Radno vreme radnim danima je od 9 do 21 čas, subotom od 10 do 16, a nedeljom od 11 do 17 časova.

O nezi i podmlađivanju bez igle pročitajte OVDE.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više