Kako se GUBITAK KOSE rešava mlaznim tretmanom JET PEEL

od Marija

Verovatno ste čuli da tretman Jet Peel podmlađuje i uspešno rešava brojne promene na koži. Ali u širokoj lepezi usluga koje pruža, ovaj tretman možete koristiti i za problem gubitka kose odnosno alopecije.

Jet peel je mali, ručni aparat kojim je lako upravljati što omogućava veliku preciznost. Radi na principu mlaznog sistema putem kog se krvna plazma unosi u vlasište čime se stimuliše folikul kako bi dlaka ponovo izrasla.

10 TRETMANA PO 10 MINUTA

Tretman je potpuno bezbedan i neinvazivan. Jet Peel tretiranje na koži glave traje 10 minuta na svakih 5 dana, a potrebno je uraditi 10 tretmana u jednoj seriji. Beogradski studio lepote Namaste (Hadži Milentijeva 32) već godinama radi ovaj tretman što možete pogledati OVDE.

Ali pre samog tretmana potrebno je utvrditi uzroke, simptome i načine opadanja kose. Pri pregledu treba otkriti početak i trajanje gubitka kose, da li je opadanje povećano, kao i da li je alopecija generalizovana ili samo na nekim delovima glave. Uz to treba da se zabeleže i svi simptomi seboreje ili alergija kao što su svrab, crvenilo i perutanje. Na nastanak alopecije mogu uticati i načini postupanja s kosom – vezanje kose u rep, korišćenje prese, toplih uvijača i viklera, kao i čupanje kose.

Jedna od metoda lečenja alopecije jeste da ako se otkrije da je neki od navedenih uzroka povezan sa gubitkom kose, prvo treba pokušati da se reši taj problem uzimanjem određenih lekova i terapijom

Uzroci alopecije

  • Stres
  • Genetika
  • Određeni lekovi
  • Nedavni hirurški zahvat
  • Hronične bolesti
  • Problemi sa hormonima
  • Endokrine i kožne bolesti

Alopecija može nastati na različitim mestima kože glave. Za muškarce alopecija može da počne opadanjem kose na slepoočnicama i da postepeno rezultira potpunim gubitkom. Ženama se kosa uglavnom proređuje na frontalnim i temenim delovima.

Jedan tretman očuvanja vlasišta u beogradskom studiju Namaste je 45 evra, a cenosvnik detaljno možete pogledati OVDE.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više