KAKO RADE BANKE U VREME VANREDNOG STANJA?

od Marija

Većina banaka je na svojim Facebook profilima objavila molbe građanima da koriste bankomate umesto dolazaka u filijale, kartice umesto novca, a dolaske do same filijale da zamene, kad god je to moguće, m-bankingom kako bi se smanjili fizički kontakti. Oni koji dolaze u banku, preporuka je da naprave rastojanje od jednog metra od drugog klijenta.

INTESA

Banka Intesa obavestila je svoje korisnike da radi po uobičajenom vremenu, uz molbu da klijenti koriste sve mogućnosti elektronskog i mobilnog bankarstva.

Dragi klijenti, u cilju zaštite vašeg zdravlja, kao i zdravlja naših zaposlenih, Banca Intesa je preduzela neophodne…

Gepostet von Banca Intesa am Montag, 16. März 2020

KOMERCIJALNA

Komercijalna banka je obavestila građane da je povećala higijenu u svojim filijalama i takođe zamolila korisnike da koriste bankomate umesto dolazaka u banku kada god je to moguće.

Poštovani klijenti,Kao ozbiljna i odgovorna kompanija, Komercijalna banka ima obavezu da se prilagođava svim…

Gepostet von Komercijalna banka ad Beograd am Montag, 16. März 2020

VOJVOĐANSKA

Kako bi smanjila gužve, Vojvođanska banka je kao i druge banke preporučila korišćenje mobilne aplikacije za sve transakcije.

U okolnostima proglašenog vanrednog stanja usled pandemije korona virusa, predlažemo Vam da posete filijalama svedete na…

Gepostet von Vojvođanska banka am Montag, 16. März 2020

ERSTE

Erste banka je promenila radno vreme. Filijale koje su inače radile ceo dan, sada će raditi od 9 do 17 časova, a subotom neće raditi.

U skladu sa preventivnim merama zaštite od daljeg širenja korona virusa, naše filijale radiće po novom radnom vremenu,…

Gepostet von Erste Banka Srbija am Dienstag, 17. März 2020

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više