BILJANA SRBLJANOVIĆ: „STANJE U KOM TONEŠ U VREO VAZDUH I BORIŠ SE ZA DAH“

od Marija

Dramska spisateljica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti Biljana Srbljanović koja je obolela od korona virusa sinoć je na svom Facebook profilu napisala da je prešla na kućno lečenje. Po onome što poše, može se zaključiti da je pozitivna, ali je virus koji je zadesio opisala kao „stanje u kom toneš u nekakav vreo vazduh i boriš se za dah“.

Ona je u nedelju objavila da je pozitivna na korona virus i od tada obaveštava svoje pratioce na Facebooku o stanju u kom se nalazi. Poslednji post je o tome kako je došla kući u izolaciju uz strogo poštovanje mera koje su joj predočili lekari. Kako ne bi inficirala lift u zgradi u kom živi, do petog sprata išla je peške što joj je zbog bolesti bio, kako kaže, „najveći izazov savremenog doba“.

Moj medicinski bilans za danas: nemam upalu pluća, uz kiseonik super dišem, dobila sam antibiotike i još nešto, i uz…

Gepostet von Biljana Keller am Montag, 23. März 2020

Srbljanovićeva je objavu završila u šaljivom tonu napisavši da joj je žao što ne može da gleda američku trilersku seriju Homeland (Domovina).

“ Najgore od svega je što imam DVE NEPOGLEDANE EPIZODE HOMELANDA, A JA NE OČI NE VIDIM“, napisala je ona.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više