VODIČ ZA ZDRAVU ISHRANU I NEGU TELA U IZOLACIJI
ANTICELULIT MASAŽE UZ SERUM SPECIAL TOUCH

od Marija

Marija Radojković i Bojana Gligović iz Novog Sada kreirale su kratak vodič saveta i recepata za održavanje vitalnosti tela i nege u kućnim uslovima koja je svima neophodna s obzirom na to da saloni još uvek ne rade. Vodič Special touch distribuiraće se besplatno kupcima anticelulit seruma Special touch koji može da se poruči kontaktiranjem salona Beauty never sleeps čija je vlasnica Bojana.

Kako su Marija i Bojana ne samo koleginice tehnolozi, nego i prijateljice, ideja za vodič nastala je u jednom njihovom razgovoru o situaciji izazvanoj koronavirusom. Želele su da podele svoje znanje i iskustvo i da motivišu širu populaciju, sa fokusom na žene, da ne odustanu od brige i nege svog tela, bez obzira na to što trenutno nemaju salonske uslove.

Bojana kaže da je podsticaj za kreiranje vodiča i to što su mnogobrojne klijentkinje iz njenog salona Beauty never sleeps sa žaljenjem prihvatile činjenicu da salon ne može da radi tokom vanrednog stanja.

Anticelulit serum Special touch i vodič Special touch

„Želele smo da podstaknemo sve uživaoce lepog tela, a samim tim i naše klijente, da pogledaju iz druge perspektive šta sve mogu učiniti dobro za sebe. Bez obzira na zatvorenost salona i pauziranje u tretmanima, koji su bili u planu čekajući proleće, lepo vreme i drugačiju garderobu koja ide sa prolećem i letom, svako od nas pojedinačno može učiniti puno toga i u izolovanom ambijentu daleko od svakodnevnih ranijih i naviknutih rutina. Nega tela je nešto čime se bavimo tokom cele godine i zaista pauza od nekoliko nedelja ili meseci se može dobro iskoristi i time se neće izgubiti kontinuitet u pažnji usmerenoj na kožu, fizički izgled i opšte zdravstveno stanje. Lepotu uvek možemo da negujemo gde god da smo i šta god da radimo”, rekla je Bojana.

Vodič sadrži niz praktičnih saveta za negu tela u kućnim uslovima kao što su na primer pilinzi za telo i blagotvorne, opuštajuće kupke, ali i niz recepata za zdrave napitke i smutije koji su neophodni za detoksikaciju ogranizma. Pored toga, u vodiču ćete moći da pronađete i spisak namirnica koje treba konzumirati, one koje treba umereno konzumirati i one koje treba izbegavati.

„U vodiču su dati predlozi jutarnjih „rituala“, liste i recepti toplih jutarnjih napitaka, detox smutija, značaj ovakvog odnosa prema telu, lista namirnica koja svakom može biti od pomoći u želji npr. za večernja uživanja, kao i najbolje vreme koda se može koristiti serum Special touch“ , rekla je profesor dr Marija Radojković, koja je učestvovala u pisanju vodiča.

Naslovna strana vodiča

REŠITE SE CELULITA UZ SERUM SPECIAL TOUCH

Nakon pilinga koji ima blagotvorno dejstvo za vašu kožu, idealna je prilika da sebi odradite jednu anticelulit masažu koristeći serum baš za tu namenu.

Serum Special touch

Bojana u svom salonu anticelulit serum Special touch koristi više od godinu dana i, kako kaže, ima samo pozitivna iskustva. Proizvodnja seruma je poverena proizvođaču Herbalia (poznatija korisnicima po liniji Zoya Zec), koji ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji prirodnih preparata i neguje poseban odnos prema prirodi koji se vidi u formulaciji preparata.

Serum je napravljen po jedinstvenoj recepturi, u konsultaciji sa stručnjacima iz oblasti farmaceutske tehnologije, kao mešavina prirodnih sastojaka, više etarskih ulja i kofeina.

Komponente izolovane iz prirode = Special touch

Etarska ulja:

  • limun trave
  • cimeta
  • bobica kleke
  • korena đumbira
  • gorke narandže
  • kore limuna
  • semena korijandera
  • geranijuma

Kako se koristi Special touch?

Serum je potrebno naneti na vlažno telo (butine, stomak, zadnjica i po potrebi listovi). Preporuka je da se on umasira kružnim pokretima nekoliko minuta i ostavi da koža upije. Ukoliko se nanese previše seruma višak se ukloni. Za najlbolje efekte serum je potrebno koristiti dva puta dnevno 10 dana u kontinuitetu ili duže, što je individualno i zavisi od stanja kože pre početka tretmana.

U jednom pakovanju seruma nalazi se 10 kesica.

Kako poručiti?

Serum Special touch, uz koji se dobija i istoimeni vodič, možete poručiti kontaktirajući salon Beauty never sleeps na Instagram profilu salona ili na broj telefona: 062 8563 025.

0 komentar
5

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više