Da li i vi maštate o ŽUTOJ FOTELJI?

od Marijana

Da li ste i vi od onih koji maštaju o svojoj žutoj fotelji? Zamislite je onako glomaznu, a meku kako vas kraj prozora među zelenilom saksijskog cveća čeka da uronite u nju i opustite uz poslepodnevnu kafu i dobru knjigu koju ste naumili da pročitate. Zamislite kako je napolju tmuran, kišani dan, kako se niz prozore sliva hladna kiša, a u vašem domu svira lagani džez. Kako vlada neka hladna i umorna atmosfera svuda oko vas, ali ne i u vašoj dnevnoj sobi gde se žuti ona. Upravo svojom bojom ona čini prostor oko sebe toplijim, a samim tim i vaše raspoloženje boljim.

Žuta fotelja jedan je među popularnijim i modernijim komadima nameštaja današnjice. Ova fotelja vrlo lako i lepo može da se kombinuje sa različitim stilovima: kako sa minimalističkim detaljima i crnim zidovima, te geometrijskim tapetama, tako i sa šerenilom i resama boho stila, sa elegancijom belog nameštaja, ali i drvenim komadima retro enterijera. U kombinaciji sa dobrom lampom, saksijskim cvećem ili pak zanimljivom policom prostor oko nje postaje neodoljiv i omiljeni kutak svakoga ko ju poseduje.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više