KOJE MERE ĆE MORATI DA POŠTUJU TRŽNI CENTRI OD 8. MAJA?

od Marija

Tržni centri koji su bili zatvoreni delimično u martu i čitav april otvaraju se u petak 8. maja prema odluci Vlade i kriznog štaba za suzbijanje epidemije. Do sada su u njima radili samo supermarketi i apoteke, a od petka se očekuju i mušterije po buticima. Kako će se ta kupovina odvijati?

Za sada je poznato ono što su lekari nedavno saopštili na jednoj od konferencija – tržni centri će raditi uz ograničen broj korisnika i uz poštovanje fizičke distance. Zahtevaće se i upotreba zaštitnih sredstava i za prodavce i za kupce. Preciznije informacije još nisu poznate, ali evo šta su neki šoping centri u Srbiji saopštili na svojim društvenim mrežama.

Ušće šoping centar u Beogradu je na svom Facebook profilu saopštio da očekuje svoje posetioce „u bezbednom okruženju, sa najnovijim kolekcijama i besplatnim parkingom“.

Rajićeva šoping centar u Beogradu obevestila je svoje potencijalne posetioce o novom radnom vremenu i naveli su da će poštovati sve mere koje je Vlada uvela.

Radno vreme Rajićeva šoping centar

Novosadski Big šoping centar saopšio je OTVORENI DEO ovog centra počinje sa radom danas, četvrtog maja, navodeći da je higijena na najvišem nivou. Takođe, na svojoj Instagram starnici su istakli da preporučuju nošenje maski i rukavica uz molbu da se poštuje distanca od dva metra i maksimalan broj osoba u prodavnicama.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više