NAPICI PRE DORUČKA: ĐUMBIR+LIMUN+PERŠUNOV LIST

od Marija

Ukoliko malo obratimo pažnju na na ishranu i svakodnevni način života, možemo mnogo da učinimo za naše fizičko i mentalno zdravlje. Tako jutarnje rutine ne iziskuju puno vremena i truda, a mogu mnogo da pomognu da se adekvatno spremite za dan pred vama.

U vodiču za ishranu i negu tela koji je izdao novosadski salon Beauty never sleeps nalaze se, između ostalog, saveti za kvalitetne jutarnje rutine. Napici pre doručka jedni su od njih. Konzumiraju se odmah nakon buđenja, pre doručka, a važni su zbog aktiviranja enzima digestivnog trakta i čišnjeća usne duplje od mikroorganizama koji su se razvili tokom noći.

Pomenuti vodič sadrži pet recepata za jutarnje napitke, a mi vam donosimo jedan.

DJUMBIR, LIMUN I PERŠUNOV LIST

Izblendirati pet centimetara svežeg đumbira sa sokom od 6 limuna i jednom vezom peršunovog lista. Nakon blendiranja sadržaj podeliti i sipati u kalup za led. Za jedan napitak koristiti jednu kocku leda sa jednim decilitrom tople vode.

KAKO DO VODIČA?

Odštampani vodič možete dobiti uz kupovinu anticelulit seruma Special touch u novosadskom salonu Beauty never sleeps koji možete kontaktirati na broj telefona 062 85 63 025 ili putem Instagram profila salona.


0 komentar
2

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više