Kakva FRIZURA odgovara kom HOROSKOPSKOM ZNAKU

od Marijana

OVAN

Ovan je vatreni znak kojeg ističu dominantnost i energičnost pre svega. Kako su skloni avanturizmu i tragaju za slobodom dame rođene u znaku ovna preferiraju jednostavne frizure koje ne iziskuju mnogo truda i pažnje. Sklone su farbanju kose u neuobičajene boje, pogotovo u crveno. Crvenokose vatrene dame duge, pa čak i kudrave kose prva su asocijacija na pomen horoskopskog znaka ovan.

BIK

Glavne osobine koja odlikuje bikove jesu čvrstina i snaga. Bikovi uživaju u lepim stvarima i često su hedonisti. Deo tela koji ih reprezentuje jesu vrat i grlo. Stoga frizure koje otkrivaju ove delove tela predstavljaju savršen izbor za njih. Kosa skupljena u visok, čvrst rep prva je i prava frizura kada su bikovi u pitanju.

BLIZANCI

Blizanci pripadaju grupi vazdušnih znakova. Kako je vazduh bitan element u njihovom životu pluća, grudi i ramena su delovi tela koji učestvuju u disanju, ali samim tim su najvažniji delovi tela ovog znaka. Vrlo prilagodljivi, skloni maštanju, svestrani, ljudi rođeni u znaku blizanaca često su umetnici ili naučnici. Stoga na pomisao i damama blizancima prva frizura koja se izdvaja bila bi neobična punđa ili pretenica koja bi oslobodila ramena i grudi, a koja bi u isto vreme iskazala svu kreativnost , ali i nežnost koju ovaj znak poseduje.

RAK

Možda i najosećajniji i najemotivniji horoskopski znak. Ovaj znak spada u grupu vodenih znakova koji su vrlo empatični i zaštitnički nastrojeni. Nesigurnost im je najveća mana i stoga uvek teže jednostavnim i neprimetnim stvarima. Frizura raka isto tako se ne ističe i rakovi ne vole da eksperimentišu sa svojom kosom. Nežni talasi i valovita kosa njihov su zaštitni znak.

LAV

Žene lavice su vrlo oštre na jeziku, moćne i samouverene. Lider i strast dve su reči koje ih najbolje opisuju. Baš kao i ovan i jarac, ovaj vateni znak je vrlo ambiciozan i aktivan. Sloboda je ono što mu je potrebno. Stoga su nezahtevne frizure pravi izbor za lavice. Kratka ili duga kosa, izrazita gustina i tamna boja su ono što ih odlikuje. Frizura koja bi im najbolje pristajala jesu duga lomljena, valovita kosa, pa čak i minival lokne, zašto da ne.

DEVICA

Ovaj zemljani znak ističe se pre svega organizovanost. Neuredna i nesređena frizura kod device su nedopustivi. Device su vrlo uredne, stidljive, ali i užasno vredne osobe. Frizura koja najbolje pristaje devicama jeste uredno počešljana i čvrsto svezana punđa.

VAGA

Vaga je vazdušni znak koji fasciniraju simetrija i ravnoteža. Sklad, intelekt i društvenost ono su što ovaj znak ističe. Ponekad vrlo neodlučne ovim damama vrlo je teško da odaberu praavu frizuru za sebe. Kako je harmoničnost vrlo važna za vage savetujemo im da odaberu frizure koje ne mogu lako da se pokvare i koje su vrlo skladne. Stoga je najbolji način da počešljate svoju kosu sa razdeljkom na sredini, a potom šnalama pičvrstite kosu iza uveta ili da pak razdeljak prekriju dobrim rajfom kako vam to ne bi dodatno odvlačilo pažnju.

ŠKORPIJA

Škorpije su vrlo stratvene i emotivne, iako na prvi pogled tako ne deluju. Njihova tvrdoglavost i tajnovitost čine ih nepoverljivim i ne baš iskrenim znakom. Škorpije su vrlo snalažljive, hrabre i snalažljive stoga da gotovo ne postoji frizura koje ovaj znak ne bi mogao da ponese. Za smele škorpije predlažemo jednako smele frizure.

STRELAC

Strelac je znak od akcije, uvek spreman za avanturu, za nove izazove. Vrlo prilagodljiv i vešt znak koji je u isto vreme netaktičan i pomalo brzoplet. Strelac ne voli detalje i nestrpljiv je po pitanju svega, stoga je kratka kosa, koja ne zahteva mnogo pažnje i brige idealan izbor za ovaj hitar i preduzimljiv znak.

JARAC

Najozbiljniji znak zodijaka, zemljani znak koji je vrlo temeljan, disciplinovan i uporan. Porodica i tradicija su mu vrlo važni. Jarčevi su vrlo praktični i šredljivi stoga frizura ne igra presudnu ulogu kada su dame u pitanju. Jednostavna, tradicionalna pletenica sasvim je dovoljna da upotpuni izgled dama jarčeva.

VODOLIJA

Vodolije su među najlepšim horoskopskim znacima stoga su frizure kod vodolija manje bitne jer im većina frizura divno stoji. S obzirom da su vrlo harizmatične, originalne i nezavisne, one vrlo lako mogu eksperimentisati sa frizurama i bojama kose, pa čak i detaljim, te im preporučujemo neke zanimljive i neobične frizure koje ne bi mogao svaki horoskopski znak da ponese.

RIBE

Nežne, muzikalne, pitome i druželjubive, ribe se najpriajtnije osećaju kada im je kosa skupljena i nežno oblikovana. Njihovom nežnom i osetljivom duhu najviše odgovaraju jednako nežne pletenice i blagi talasi. Krhke, ali vrlo mudre ove dame biraju elegantne i jednostavne frizure, koje u isto vreme deluju neverovarno zahtevno i izazovno.

0 komentar
0

Slični članci