RUŽA+LAVANDA+SMILJE = 3 LINIJE PROIZVODA BLOOMCARE KOZMETIKE

od Marija

Novosađanka Ana Jezdimirović nakon dugogodišnjeg iskustva i usavršavanja, budući da je magistar farmacije, odlučila je da svoje znanje primeni i pokrene proizvodnju kozmetike pod imenom BloomCare. O njenom putu preduzetničkih voda Svet lepote je već pisao, a u nastavku vas čeka priča o njene tri kozmetičke linije koje proizvodi koristeći lekovita svojstva latica ruže, smilja i lavande.

Sve tri kolekcije sadrže tri proizvoda tonik za lice, kremu za lice i sapun za opštu namenu.

Rosa Bloom Collection je inspirisana kraljicom medju cvećem, ružom. Čija lepota cveta leži u prefinjenosti i izuzetno lepom mirisu, a i njena lekovitost je jedna od zasluga zašto je na tronu. Više delova ove biljke ulaze u sastav biljne mešavine Rosa Bloom Tea, od koje se spravlja vitaminski napitak. Latice cveta jedne vrste su korišćene u procesu destilacije za dobijanje supstanci koje ulaze u sastav tonika za lice, Rosa Bloom Tonik, sapuna za opštu namenu, Rosa Bloom Soap, kreme za lice Rosa Bloom Cream koji ako se primenjuju istovremeno daju najbolji učinak. Ova kolekcija je namenjena za revitalizaciju umorne kože, daje svežinu koži, izuzetno hidrira kožu i deluje protiv bora.

Violet Bloom Collection je inspirisana lepotom cveta lavande i njenom prepoznatljivom mirisu koji budi sva čula. Njena primena je od ukrasa do ozbiljne terapeutske biljke. Sam cvet, osušen u sastavu je biljne mešavine Violet Bloom Tea, koja služi za spravljanje napitka sa opuštajućim delovanjem. Latice cveta lavande dok još nisu rascvetane, zbog maximalne količine aktivnih supstanci u tom trenutku, se koriste u procesu za dobijanje tonika za lice Violet Bloom Tonik i supstanci koje ulaze u sastav sapuna, Violet Bloom Soap i kreme za lice Violet Bloom Cream. Zajedničko koriščenje preparata ove kolekcije štite kožu od spoljih uticaja, reguliše lučenje sebum i pruža dubinsku hidrataciju.

Foto: Nemanja Dimitrić

Yellow Bloom Collection je inspirisana cvetom smilja čija je lepota u njenoj večnosti. Ova polužbunasta dama  svojim cvetovima ponosno okrenuta ka suncu sa specifičnim intenzitetom mirisa koji ne ostaje neprimećen. Tajnu besmrtnosti uspešno čuva ali nam otkriva lekovita svojstva svojih cvetova pa je tema mnogih istraživanja. Sam cvet ulazi u stastav naše biljne mešavine Yellow Bloom Tea koji služi za spravljanje napitka  koji ima dejstvo antiseptika organa za varenje. Cvet smilja, i to osam časova nakon berbe, jer je se stajanjem gube lekovite supstance, koristi za dobijanje tonika za lice Yellow Bloom Tonik i supstanci koje pružaju svoja pozitivna svojstva sapunu Yellow Bloom Soap kao i kreme za lice Yellow Bloom Cream. Korišćenje preparata ove linije se povećava mikrocirulacaja, apsorbuje hematoma, deluje na sve znake starenja i spada u grupu anti-age preparata.

SARADNJA SA SVETSKI PRIZNATIM STRUČNJACIMA NA NOVOJ LINIJI PROIZVODA

Ana redovno edukuje svoje pratioce na Instragramu BloomCare kozmetike. Posebnu pažnju posvećuje edukaciji kroz kratke i zanimljive objave koje imaju za cilj da podignu nivo znanja o značaju pravilne nege i lekovitim svojstvima supstanci prirodnog porekla. Uvek se tu nađe i mnogo zanimljivosti iz sveta kozmetike i farmacije.

Posvećenost konstantnom usavršavanju vidi se i kroz činjenicu da je Ana nedavno bila deo tima svetski priznatih stručnjaka za formulaciju kozmetičkih preparata u Švajcarskoj. Očekuje da se na tržištu ti preparati pojave do kraja godine pod brendom BloomCare kozmetike ali po swiss quality standardima (švajcarskim standardima).

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više